Đorđević u Đironi

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 13:09

Đorđević u Đironi

Srpski košarkaš Stefan Đorđević novi je igrač španske Đirone, saopštio je klub.

Đorđević je u klub iz Španije stigao iz Igokee, za koju je prošle sezone u FIBA Ligi šampiona prosečno igrao 20 minuta uz 8,5 poena i 4,5 skokova, a dogovoiro je jednogodišnju saradnju.

Đorđević je svoju profesionalnu šetnju započeo u Crvenoj zvezdi , potom je prošao u Vršac, a od 2018. do 2021. nosio je dres FMP, gde je debitovao u Jadranskoj ligi.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
U februaru 2020. godine je dobio prvi poziv za seniorsku reprezentaciju Srbije, kada ga je tadašnji selektor Igor Kokoškov uvrstio na spisak igrača za utakmice protiv Finske i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2021.

Đorđević je debi za seniorski tim imao 23. februara 2020. u porazu od Gruzije (90:94).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đirona se zahvalila Miletiću

Izvor: B92, 05.Jul.2023

Srpski košarkaš Dušan Miletić nije više član španske Điorne...Centru, koji ima 24 godine klub se zahvalio na saradnji posle jedne sezone, u kojoj je odigrao 34 utakmice i prosečno beležio 7,1 poena, 4,4 skoka 1,1 blokade, a u proseku na parketu proveo 16 minuta..."Dušanu želimo svu sreću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.