Đirona se zahvalila Miletiću

Izvor: B92, 05.Jul.2023, 14:29

Đirona se zahvalila Miletiću

Srpski košarkaš Dušan Miletić nije više član španske Điorne.

Centru, koji ima 24 godine klub se zahvalio na saradnji posle jedne sezone, u kojoj je odigrao 34 utakmice i prosečno beležio 7,1 poena, 4,4 skoka 1,1 blokade, a u proseku na parketu proveo 16 minuta.

"Dušanu želimo svu sreću i uspeh u narednom periodu i zahvaljujemo mu se na profesionalizmu i posvećenosti“, u saopštenju kluba.

Miletić je sada slododan u izboru sredine, u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Đironu je stigao iz Partizana, a u karijeri je još igrao za Slogu i čačanski Borac.

U Đironi će ipak igrati jedan Srbinim, pošto je Stefan Đorđević novo pojačanje za sezonu 2023/24

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BIVŠI KOŠARKAŠ PARTIZANA SLOBODAN IGRAČ: Učio je od Gasola, sada bira gde će nastaviti karijeru!

Izvor: HotSport.rs, 05.Jul.2023

Ostavio je solidan utisak. Srpski košarkaš Dušan Miletić više nije član španske Đirone. Nakon jedne sezone saradnje, klub je odlučio da se zahvali srpskom centru, koji ima 24 godine. U toku sezone, Miletić je odigrao 34 utakmice, postizao je prosečno 7,1 poena, 4,4 skoka i 1,1 blokadu za 16...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.