Izvor: Luftika.rs, 20.Maj.2021, 10:40

Novosađani senzacionalno dočekali svog heroja, Limanci spremili bakljadu i mural za Pokuševskog

Mladi srpski košarkaš i član Oklahome Aleksej Pokuševski završio je svoju prvu sezonu u NBA ligi i brže bolje vratio se u rodni Novi Sad. Njegove komšije sa Limana priredili su mu nezaboravan doček u starom kraju.
Pokuševski je imao odličnu ruki sezonu, a sa koliko su pažnje stare komšije pratile njegov košarkaški uspon svedoči mural sa njegovim likom u dresu reprezentacije, bakljada i okupljeni narod na lokalnom košarkaškom terenu.
Na razglasu je grmela poznata >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << pesma „Igraj i pobedi“, a preko zida osvanula je poruka „Ovde je sve počelo, kvart u srcu“.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by kosarkaski_mozaik (@kosarkaski_mozaik)


Así recibían a Poku en su Serbia natal, luego de disputar su primera temporada en la NBA.
❤🇷🇸💙 pic.twitter.com/eHQ5ERZbpR
— CLUTCH TIME ⏱ (@ClutchTimeArg) May 19, 2021

Sve pomalo podseća na film „Kad porastem biću kengur“, ali pravi uspeh ovog mladog momka tek predstoji.
Aleksej Pokusevski returns home to Novi Sad after his first season in the NBA & is welcomed by his neighburs & friends as well as a graffiti mural honoring him.
Never forget where you come from 🇷🇸 pic.twitter.com/hSE9DgRoOO
— Serbian Football (@SerbianFooty) May 20, 2021

Dok on gradi svoje ime u najsnažnijoj konkurenciji, klinci iz njegovog kraja već ga gledaju kao idola i sanjaju da će i oni možda krenuti njegovim putem u skorijoj budućnosti.
U NBA je imao nekih fantastičnih partija kao debitant i već je skrenuo pažnju svetske košarkaške javnosti.
Njegove kolege Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović i Nemanja Bjelica sa povratkom će sačekati jer ih čekaju obaveze u plej ofu najjače košarkaške lige na svetu.
„Dj Diesel“ legenda je NBA lige, a pre pandemije pravio je lude žurke na najvećim muzičkim festivalima (VIDEO)

Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na Luftika.rs...






Povezane vesti

KAKAV DOČEK: Novosađani oduševili NBA zvezdu! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021

Mladi srpski košarkaš Aleksej Pokuševski pamtiće povratak u Novi Sad. Pokuševski je ove sezone debitovao u NBA-u, a nakon završetka regularnog dela sezone vratio se u rodni Novi Sad. On je ove sezone igrao fantastično, iznad svih očekivanja, a te partije primetile su i njegove komšije i sugrađani....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.