Novi brejk Čikaga, pobede Toronta i Klipersa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi brejk Čikaga, pobede Toronta i Klipersa

Košarkaši Čikaga napravili su novi brejk u Bostonu 117:97 i poveli sa 2:0 u plej-of seriji Istočne konferencije NBA lige.

Bulsi su u samo tri dana stekli drugi trijumf na gostovanju Bostonu, a ponovo je blistao Džimi Batler sa 22 poena, isto koliko je postigao i Dvejn Vejd.

Odličan je bio i Redžon Rondo kome je jedan skok nedostajao do tripl-dabla, pored 11 pogodaka i 14 asistencija, dok je u poraženom sastavu Ajzea Tomas imao 20 poena.

Na 1:1 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u seriji izjednačio je Toronto protiv Milvokija 106:100 na svom terenu, uz kombinovanih 45 poena vodećeg tandema Reptorsa Demar Derozan - Kajl Lauri, a do istog rezultata u seriji došli su i Los Anđeles Klipersi pobedom nad Jutom 99:91.

Blejk Grifin bio je najefikasniji sa 24 poena, Kris Pol je dodao 21, Deandre Džordan 18, uz 15 skokova, dok je kod Jute Gordon Hejvord upisao 20.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.