Skandal na meču Boston – Čikago, Bulsi sada vode 2:0 u seriji (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Apr.2017, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skandal na meču Boston – Čikago, Bulsi sada vode 2:0 u seriji (VIDEO)

Iako su na kraju regularnog dela zauzeli osmo mesto, košarkaši Čikaga nalaze se na dva koraka od izbacivanja favorita Bostona iz plej-ofa Istočne konferencije NBA lige.

Bulsi su na gostujućem terenu slavili rezultatom 111:97, i tako poveli u seriji 2:0.

Meč je obeležilo i skandalozno ponašanje domaćeg igrača Markusa Smarta koji je jednom navijaču Bostona pokazao srednjak, i to tokom igre.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Smart je odigrao solidnu utakmicu. Imao je 13 poena i osam skokova, a bio je treći po efikasnosti u poraženom timu. Ajzea Tomas je ubacio 20 poena, samo nekoliko dana pošto mu je sestra poginula u saobraćajnoj nesreći, dok je Krovder imao 16.

Glavnu reč na meču vodili su Džimi Batler i Ražon Rondo.

Batler je ubacio 22 poena i imao je po osam skokova i asistencija, a Rondu je jedan skok falio za tripl-dabl: 11 poena, 14 asistencija i devet skokova.

Vejd je takođe ubacio 22 poena, Lopez je imao 18, Cipser 16, a Mirotić 13.



Toronto je uspeo da izjednači u seriji (1:1) protiv Milvokija, nakon što su drugi meč dobili rezultatom 106:100.

Najefikasniji su bili Derozan sa 23 i Lovri sa 22 ubačena poena, dok se u redovima Milvokija istakao Janis Antetokunmpo sa 24 poena.

I Klipesri su izjednačili na 1.1 protiv Jute, nakon što su dobili rezultatom 99:91. Grifin je ubacio 24 poena, Kris Pol tri manje.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klipersi i Reptorsi podigli glavu, u Bostonu klasičan nokaut!

Izvor: Sportske.net, 19.Apr.2017

Da li je ovo iznenađenje, Čikago deli lekcije? Klipersi iskoristili odsustvo Gobera, Lovrijevo iskupljenje!..U plej-of su se ušunjali, u jednom trenutku čak je, posle povrede Vejda sve izgledalo izgubljeno. Sada vode 2:0 protiv najboljeg tima u regularnom delu Istoka...Čikago je nokautirao noćas...

Nastavak na Sportske.net...

Čikago poveo 2:0 protiv Bostona, LA Klipersi i Toronto izjednačili

Izvor: Beta, 19.Apr.2017

Košarkaši Čikaga pobedili su u noći izmedju utorka i srede u gostima Boston sa 111:97 i tako stiglo do neočekivanih 2:0 u četvrtfinalu Istočne konferencije NBA lige, dok su Toronto i LA Klipersi stigli do izjednačenja u serijama.Toronto je na na svom terenu pobedio Milvoki sa 106:100, dok su...

Nastavak na Beta...

Novi brejk Čikaga, pobede Toronta i Klipersa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2017

Košarkaši Čikaga napravili su novi brejk u Bostonu 117:97 i poveli sa 2:0 u plej-of seriji Istočne konferencije NBA lige...Bulsi su u samo tri dana stekli drugi trijumf na gostovanju Bostonu, a ponovo je blistao Džimi Batler sa 22 poena, isto koliko je postigao i Dvejn Vejd...Odličan je bio i Redžon...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.