Nikola Jokić o reprezentaciji: Ako sad kažem Da...

Izvor: Mondo, 20.Feb.2019, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Jokić o reprezentaciji: Ako sad kažem "Da"...

Srpski NBA centar govorio je tokom Ol star vikenda i o eventualnom dolasku među "orlove".

Foto: MN Press

Dok gledaju kako Nikola Jokić blista u NBA ligi, mnogi u Srbiji pitaju se da li će ga ovog leta gledati i u dresu reprezentacije, sa kojom je na Olimpijskim igrama u Riju već dotakao zvezde i igrao finale.

Početkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovog meseca, njegov menadžer Miodrag Ražnatović rekao je da šansa za Jokićev dolazak među "orlove" pred Mundobasket "više nego realna" i uz to podvukao da se nada da će Nikola igrati u Kini.

Prethodnih dana, Jokić je na Ol star vikendu razgovarao sa novinarima o brojnim temama, a izveštač grčkog portala "Eurohoops" pitao ga je konkretno - da li će igrati za Srbiju na Mundobasketu.

"Drugačije je u Srbiji, ako kažete 'Da', onda morate da odete... Zaista ne znam. Daleko je i ne razmišljam o tome. To je nešto što će doći u budućnosti", izjavio je Jokić.

Reprezentacija Srbije otputovala je u sredu u Estoniju, gde će predvođena Milošem Teodosićem imati prvu "meč loptu" za plasman na Svetsko prvenstvo.

Sudeći prema Jokićevim rečima - on iz Amerike prati kvalifikacije.

"Mislim da imamo veoma dobre šanse da se plasiramo u Kinu. Čitave kvalifikacije su pomalo zbrkane, jer ne igraju najbolji igrači", dodao je Somborac, koji je u utorak proslavio 24. rođendan.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Jokić: Ne razmišljam još o Svetskom prvenstvu VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2019

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, rekao je da ima još vremena da razmisli o Svetskom prvenstvu u košarci koje se igra u Kini ove godine...Jokić, koji je propustio Evropsko prvenstvo 2017. godine, pričao je za "Eurohoops" na Ol-star vikendu u Šarlotu..."Imamo velike šanse da odemo u Kinu. Ceo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.