Jokić: Ne razmišljam još o Svetskom prvenstvu VIDEO

Izvor: B92, 20.Feb.2019, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić: Ne razmišljam još o Svetskom prvenstvu VIDEO

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, rekao je da ima još vremena da razmisli o Svetskom prvenstvu u košarci koje se igra u Kini ove godine.

Jokić, koji je propustio Evropsko prvenstvo 2017. godine, pričao je za "Eurohoops" na Ol-star vikendu u Šarlotu.

"Imamo velike šanse da odemo u Kinu. Ceo sistem kvalifikacija je pokvaren jer najbolji košarkaši ne mogu da igraju", rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je Jokić.

Na pitanje da li će igrati u Kini za selekciju Srbije Nikola je rekao da još ne zna.

"Teško je sada reći, jer ako kažeš da hoćeš onda moraš... Zaista ne znam, daleko je Svetsko prvenstvo, ne razmišljam trenutno o njemu. To je nešto što će doći u budućnosti", rekao je Jokić.

Ispred srpskog košarkaša je sada najvažnije deo sezone u Denveru pošto je ostalo još 25 utakmica do kraja sezone, a potom i plej-of u kojem će Nagetsi 99 odsto igrati.

Podsećamo, menadžer Jokića Miško Ražnatović rekao je da se nada da će Nikola igrati na Svetskom prvenstvu. Opširnije o tome pročitajte OVDE.

Svetsko prvenstvo u Kini na programu je od 31. avgusta do 15. septembra.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić: Ne razmišljam o Svetskom prvenstvu

Izvor: RTS, 20.Feb.2019

Nikola Jokić veruje da Srbija ima dobru šansu da se plasira na Svetsko prvenstvo u Kini, ali nije siguran da će, ukoliko se to dogodi, i on biti tamo. . Košarkaši Srbije otputovali su u Estoniju, gde bi pobedom osigurali...

Nastavak na RTS...

Jokić o nastupu za Srbiju - Evo zašto nije smeo da kaže "Da"!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2019

Još jednom je pred Nikolu Jokića stavljeno pitanje igranja za državni tim. Kakve su šanse da ga ovoga leta ponovo vidimo u dresu sa državnim grbom...Dve i po godine prošlo je od trenutka kada smo prvu zvezdu Denver Nagetsa poslednji put gledali u dresu sa državnim grbom...Nikola Jokić se nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.