Nekadašnji ljubimac grobara novi igrač Čikago Bulsa

Izvor: Vesti-online.com, 23.Feb.2017, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji ljubimac "grobara" novi igrač Čikago Bulsa

Vreme trejda u NBA se bliži kraju, pa klubovi u najjačoj košarkaškoj ligi grozničavo polušavaju da "trguju". Nekadašnji igrač Partizana Žofri Lovernj trejdovan je iz Oklahome u Čikago Bulse.

Ovu vest potvrdio je menadžer francuskog centra, Miško Ražnatović na Tviteru. Prošle sezone, Lovernj je bio saigrač Nikole Jokića u Denver Nagetsima, ali je ove prešao u Oklahomu, gde se nije mnogo zadržao. Ubuduće će nositi crveni dres slavnog Čikaga.

Joffrey Lauvergne is the new player of Chicago Bulls! #BeoBasket— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) February 23, 2017
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Lovernj je novi igrač Bulsa!

Izvor: Sportske.net, 23.Feb.2017

Gotovo je, Žo Lovernj je ponovo promenio klub...Nekadašnji košarkaš Partizana, Žo Lovernj, u poslednjim satima trejda u NBA ligi, obavio je svoj prelazak u Čikago Bulse, objavili su dobro informisani mediji u SAD-u...Centar koji je prethodne sezone igrao u Denveru, a od ove bio član Oklahome,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.