Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2024, 00:35

Najveća kazna u sezoni: NBA liga žestoko udarila na Goberov džep

Centar Minesota Timbervulvsa Rudi Gobert kažnjen je danas sa 100.000 dolara, što je najveća kazna izrečena ove sezone igraču koji nije suspendovan, zbog javnog kritikovanja sudija i ''neprikladnog gesta'' koji im je uputio tokom utakmice u kojoj je njegov tim u petak uveče poražen od Klivlend Kavalirsa rezultatom 113:104.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

NAJVEĆA KAZNA OVE SEZONE U NBA: Gober kažnjen sa 100.000 dolara

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2024

Centar Minesote uputio ''neprijstojan gest'' prema sudijama...Centar Minesota Timbervulfsa Rudi Gobert kažnjen je danas sa 100.000 dolara, što je najveća kazna izrečena ove sezone igraču koji nije suspendovan, zbog javnog kritikovanja sudija i ''neprikladnog gesta'' koji im je uputio tokom utakmice...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.