Izvor: Pančevac-online.com, 02.Jun.2023, 08:37

NOVI TRIPL DABL JOKIĆA I OBOREN REKORD STAR 25 GODINA! Denver poveo u finalnoj seriji protiv Majamija! VIDEO

Košarkaši Denvera poveli su u finalu NBA lige sa 1:0 protiv Majamija, pošto su na svom terenu slavili sa 104:93. Najbolji u redovima Nagetsa kao po pravilu bio je Nikola Jokić. Srpski košarkaš je upisao tripl-dabl, deveti u ovosezonskom plej-ofu. Momak iz Sombora je zabeležio 27 poena, 10 skokova i 14 asistencija. A ono što […] The post NOVI TRIPL DABL JOKIĆA I OBOREN REKORD STAR 25 GODINA! Denver poveo u finalnoj seriji protiv Majamija! VIDEO appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIKOLA JOKIĆ GAZI KA NBA TITULI: Denver poveo u finalu!

Izvor: HotSport.rs, 02.Jun.2023

Srbin nezaustavljiv ponovo! Košarkaši Denver Nagetsa su u Koloradu slavili protiv Majami Hita rezultatom 104:93, u meču gde su imali i blizu 30 poena prednosti, pa su tako poveli u velikom finalu NBA lige. Najbolji u timu iz Majl Haj sitija bio je, ko drugi, nego Nikola Jokić sa 27 poena, 10 skokova...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.