NBA zvezda ponovo u problemu – izdat nalog za njegovo hapšenje

Izvor: B92, 12.Okt.2023, 08:17

NBA zvezda ponovo u problemu – izdat nalog za njegovo hapšenje

Košarkaš Šarlota Majls Bridžis mogao bi ponovo da se nađe iza rešetaka.

Bridžis je prošle godine uhapšen u Los Anđelesu zbog nasilja u porodici, nakon što je pretukao suprugu Mišel Džonson.

Ona je podelila na društvenim mrežama fotografije povreda, kao i izveštaj lekara u kom se između ostalih nalazio potrez mozga, pokidana bubna opna, fraktura nosa, modrice...

Njemu je izrečena 10-godišnja zabrana prilaska Mišel, a kaznili su ga i iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << NBA sa 30 utakmica neigranja.

Činilo se da će u predstojećoj sezoni najaviti svoj povratak na veliku scenu, ali izgleda da to neće biti slučaje jer je prekršio zabranu prilaska nakon što je platio kauciju kako bi izašao iz zatvora.

Da stvar bude gora, WSOC TV iz Šarlota prenosi i da je Bridžis razbio staklo na autu Džonsonove i to u januaru ove godine, neposredno nakon što mu je izrečena zabrana prilaska.

Izdati su nalozi za hapšenje Bridžisa, kao i krivična prijava po tim osnovima, te bi vrlo lako mogao da presedi još jednu sezonu ukoliko bude pronađen krivim.

S obzirom na to da mu je već otpisano 20 utakmica od suspenzije, Hornetsi su odlučili da mu pruže još jednu šansu i sa njim potpisali jednogodišnji ugovor vredan 7,9 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.