NBA liga suspendovala Nikolu Jokića!

Izvor: Mondo, 25.Jan.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA liga suspendovala Nikolu Jokića!

Srpski centar kažnjen jer je napustio klupu i "podigao tenziju" na terenu.

"Nisam krenuo ka terenu, zašto bi me kaznili?", pitao se Nikola Jokić posle utakmice protiv Jute, tokom koje je impulsivno reagovao i krenuo sa klupe tokom sukoba igrača unutar terena.

Međutim, kazna jeste izrečena.

Srpski centar neće smeti da u petak igra za Denver protiv Finiksa, jer je definitivno prekršio važno pravilo lige, prema kojem je striktno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zabranjeno napuštanje klupe tokom incidenta na terenu.

Iako nije ušao na teren, na teret mu je stavljeno to što je prešao čeonu liniju. Sankciju zbog toga saopštio je izvršni potpredsednik lige, Kiki Vandevege.

"Jokićeva blizina sukobu i agresivni pristup stvorio je mogućnost eskalacije te situacije", saopštila je liga.

Bez Jokića, mesto startnog centra Denvera na jednu utakmicu preuzeće Mejson Plamli. Upravo on je sukobom sa krilnim centrom Jute Derekom Fejvorsom i izazvao incident koji je skupo koštao Nikolu...
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.