Volim kada Jokić koristi emocije, on je naš najbolji igrač

Izvor: B92, 25.Jan.2019, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Volim kada Jokić koristi emocije, on je naš najbolji igrač"

Trener Denver Nagetsa Majkl Maloun pohvalio je svog najboljeg igrača Nikolu Jokića.

Trener Nagetsa je, posle poraza od Jute, istakao da je njegova ekipa zaigrala bolje posle sukoba Derika Fejvorsa i Mejsona Plamlija.

"Definitivno smo se borili, ali to bi trebalo da se podrazumeva, nezavisno od protivnika. Sviđa mi se kako smo igrali posle sukoba Fejvorsa i Plamlija. Sviđa mi se kako smo igrali, iako je sve bilo protiv nas", rekao je Maloun.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Što se tiče sukoba, izvori iz NBA lige su naveli da je moguće da Nikola Jokić bude kažnjen jer je, navodno, sa klupe pokušao da uđe na teren, što je zabranjeno.

"Nisam to dobro video, ali mislim da su se naši treneri pobrinulo o tome da niko sa klupe ne uđe na teren. Žao mi je što se taj incident desio. To je de NBA, dešava se. Možda bismo se 'probudili' na vreme da se to desilo ranije", dodao je trener Nagetsa.

Maloun kaže da voli da vidi da Jokić igra ponesen emocijama.

"To volim (da Nikola koristi emocije u igri), želimo da budemo tim koji ima čvrstinu. Postoji tanka linija između čvrstine i 'prljave' igre, a niti smo mi 'prljava' ekipa niti su oni. Odlično je kada Nikola igra ponesen emocijama. Svi znaju da je on naš (Denverov) najbolji igrač, tako da naravno da će ga 'napadati', ali mislim da se on veoma dobro snalazi sa pritiskom", jasan je Maloun.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovan Nikola Jokić

Izvor: MozzartSport.com, 25.Jan.2019

Centar Denvera Nikola Jokić suspendovan je jednu utakmicu u NBA ligi zbog incidenta na utakmici sa Jutom. Rukovodioci takmičenja saopštili su da je srpski košarkaš kažnjen zbog ulaska na teren sa klupe za rezerve prilikom koškanja između Derika Fejvorsa i Mejsona Plamlija. "Jokićeva blizina...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.