NBA draft kvari Zvezdi planove, ali ne oko Topića: Crveno-beli ostaju bez igrača koji želi u Ameriku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2024, 18:39

NBA draft kvari Zvezdi planove, ali ne oko Topića: Crveno-beli ostaju bez igrača koji želi u Ameriku

Klub sa Malog Kalemegdana čeka razvoj situacije.

U KK Crvena zvezda je od leta 2023. godine stiglo 13 novih košarkaša, računajući povratak Nikole Topića iz ekipe Mege čak 14. Ipak, crveno-beli nemaju nameru da stanu ni u transferima, a naročito u poslovanju sa Megom.

Već smo pisali o planu Zvezde da dovede Meginog Uroša Plavšića na leto i da tako upotpune centarsku liniju i pridodaju stamenu 'peticu" Luki Mitroviću i Džoelu Bolomboju.

Pored Plavšića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zvezda gleda i ka mladom Nikoli Đurišiću (20) koji isto nastupa za Megu, ali će to ići daleko teže.

Naime, talentovani bek želi da se prijavi za predstojeći draft i oproba u NBA ligi. Naravno, dosta toga će zavisiti i od njegovog uspeha u tom poduhvatu, pa će crveno-beli morati da sačekaju razvoj situacije.

Đurišić ove sezone beleži oko 12 poena po meču u ABA ligi.

Podsetimo, Nikola Topić će se naći na NBA draftu i procene kažu da mu se smeši visoka pozicija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.