NBA aplikacija ekskluzivno u Telenoru

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 15.Okt.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA aplikacija ekskluzivno u Telenoru

Aplikacija omogućava svim ljubiteljima najveće košarkaške lige da na svojim mobilnim uređajima, bilo kada i bilo gde, gledaju utakmice uživo, snimke onih koje su propustili, kao i intervjue ili dokumentarne filmove sa zvezdama američke košarke.

U ponudu naših digitalnih servisa prvi put stiže ekskluzivni sportski sadržaj, koji će omogućiti potpuno drugačije iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << NBA lige. Uz to, prva smo telekomunikaciona kompanija na tržištu Evrope koja je ostvarila saradnju sa NBA u domenu mobilnih sadržaja, i verujemo da će naši korisnici dodatno uživati u omiljenom sportu u Srbiji i novoj košarkaškoj sezoni“, rekao je Saša Filipović, izvršni direktor marketinga Telenora Srbija.

Aplikacija je deo NBA digitalne platforme koju zajednički vode NBA i Turner Sports. Prikazivanje sadržaja u potpunosti je prilagođeno različitim uređajima: smart TV-u, telefonu ili tabletu. Pored prenosa uživo odabranih utakmica sezone 2018/2019, koja počinje 16. oktobra, aplikacija donosi i više od 60 sati najboljeg NBA materijala, utakmice svih sezona od 2014. do danas, pregled celih ili sažetih prethodnih utakmica, brojne statistike i intervjue.

„NBA League Pass – Game Choice“ aplikacija korisnicima Telenora dostupna je u okviru Total 2, 5 i 10 paketa kao i Play i Premium paketa, bez nadoknade. Svi ostali postpejd korisnici mogu da aktiviraju aplikaciju uz tarifni dodatak od 599 dinara. „NBA League Pass“ se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor, a korisnici dobijaju i dodatnih 10 GB interneta za korišćenje aplikacije.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.