NBA ZAGREVANJE: Traži se novi Kralj

Izvor: Mondo, 25.Okt.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA "ZAGREVANJE": Traži se novi Kralj

Do početka NBA sezone ostalo je 13 dana. Predstavljanje nastavljamo divizijom Central, u kojoj bi prethodnih sezona najbolji tim, lako mogao da bude najgori.

/piše: Vladimir Ćuk/

Golden Stejt Voriorsi su postali još jači, Lebron Džejms se preselio na Zapad i trebalo bi da se desi veliko iznenađenje, pa da NBA šampion peti put u poslednjih šest sezona ne dođe iz te konferencije.

Na Zapadu će biti mnogo teži put do plej-ofa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ali i do učešća na Ol star meču, dok će se na Istoku za primat boriti pre svih Boston i Filadelfija, a Toronto i Milvoki vrebati šansu iz prikrajka.

NBA ligu ove sezone će krasiti i odlična klasa "rukija", a mi predstavljanje nastavljamo timovima divizije Central, koja bi trebalo da "delegira" najmanje tri učesnika aprilskog plej-ofa.

Here are the best plays from last night's win over New Orleans - who had the play of the night? pic.twitter.com/tlu8tLJQ9s

— Chicago Bulls (@chicagobulls) October 1, 2018

ČIKAGO BULS

Tim sa istorijom koju su krojili Majkl Džordan, Skoti Pipen i Fil Džekson. Priču je želeo da nastavi na početku nestvarni Derik Rouz, koga su povrede kolena usporile, osakatile i uništile onaj njegov 'hanging time'. Mnogi su mislili da jedino Džordan i 'Dr Džej' Irving znaju da lete, ali Rouz je u svojim najboljim danima bukvalno stajao u vazduhu. Sada i poslednjih sezona, to je neki izgubljeni Čikago. Bulsi nemaju jasan identitet, ni pravac u kome idu. Čini se da ove sezone mogu da naprave pomak, ali hajde da ih analiziramo.

Na ovogodišnjem draftu pokupili su dva pika u prvoj rundi. Prvo krilnog centra Vendela Kartera i Čendlera Hačinsona, koji igra nisko krilo. Karter je izuzetno mlad, sa samo 19 godina dolazi u ligu sa čuvenog Djuka. On je pravo blago za svaki tim. Izuzetno pokretan i skočan, šutira iz svih pozicija, sa gotovo savršenom tehnikom šuta. Jako dobro čita igru i ima sjajna ubacivanja sa čeone linije. Beležio je preko 20 poena, 13 skokova i čak četiri blokade po utakmici u jedinoj sezoni na Djuku. Od njega se očekuje da provodi dosta vremena u igri, pogotovu kada Bulsi budu igrali sa 'small ball' petorkom. Od Hačinsona ne treba očekivati mnogo u 'ruki' sezoni.

Prošla sezone je Bulsima služila da probaju igrače koje su doveli, kao što su oporavljeni Zak LaVin i Kris Dan. Dan je bukvalno bacio vreme provedeno u Minesoti. U Bulsima je pokazao koliko je kvalitetan i kakvu razliku može da donese timu za koji igra. On može biti čovek koji će graditi igru Bulsa i oko kojeg će se graditi novi tim. Ponovo je počeo da pogađa za tri poena, uz neospornu inteligenciju u igri koju poseduje. Jako kvalitetan igrač, treba motriti na njega ove sezone. Tu je pomenuti LaVin, koga svi znaju sa takmičenja u zakucavanjima, ali je on mnogo više od toga. Precizan za tri poena, brz izbačaj, neverovatno brz prvi korak i prodor. Njih dvojica imaju rezervisane pozicije 1 i 2, dok god su zdravi.

Velika nada trofejne franšize je Lauri Markanen. Finska verzija Dirka Novickog, samo brži. Svi smo ga upoznali na Evropskom prvenstvu 2017, a odmah zatim je i NBA liga uvidela veliki potencijal koji ovaj momak poseduje. Svakako igrač od kojeg se očekuje mnogo u Bulsima. Očekuju se poeni i konstantno 'maltretiranje' protivničkih visokih igrača. Na toj poziciji igra i Bobi Portis. Da, to je onaj koji je na treningu pre godinu dana nokautirao Nikolu Mirotića. Na kraju je Mirotić 'trejdovan', iako je dokazan igrač, koji je donosio značajan broj poena. Ali, Portis je zalog za budućnost. Skočan, sa visinom centra, ali brzinom krila. Prošle sezone je dokazao da ima potencijal koji su svi u organizaciji videli u njemu. Očekuje se još veći njegov uticaj na igru Bulsa, najverovatnije sa klupe. Na centru će i dalje vladati drugi brat Lopez, onaj sa frizurom Pomoćnika Boba. 'Statistički lošiji' od blizanaca Lopez, doneo je Bulsima čvrstinu i bezobrazluk ispod koša u oba pravca. Prošla sezona je bila najbolja i najproduktivnija u njegovoj karijeri, kvalitetnija od sezone rođenog brata, koji nije pronašao mesto pod suncem posle 'trejda' u Lejkerse.

Igrač koji u Evropi nije pokazao ono što pokazuje u NBA ligi je Džastin Holidej. Pažljivija košarkaška publika se sigurno seća njegove epizode u mađarskom Solnoku, kada niko nije pomišljao da će taj igrač imati dvocifren broj poena po utakmici u NBA. Ruku na srce, LaVin je propustio dobar deo sezone, ali je Holidej i nakon Zekovog povratka nastavio da doprinosi Bulsima. Pored njega, od Antonija Bleknija bi mogla da se očekuje solidna podrška tandemu Dan - LaVin. Da ne zaboravimo Denzela Valentajna, koji će početi treću sezonu, a koji je prošlu odigrao jako dobro na poziciji krila, sa nekim vrlo zapaženih utakmicama. Obratite pažnju na ovog momka. Za Kamerona Pejna ne znam šta bih rekao, osim da ne podseća na igrača koji je spreman za ovu ligu. Maksimalan doprinos može da se očekuje u domenu zabave na klupi i izmišljanju novih pozdrava prilikom rukovanja (setite se njega i Vestbruka).

I za kraj, Bulsi su doveli Džabarija Parkera. Ovo je značajno i veliko pojačanje za njih. Drugi pik drafta 2014, to je ona odlična klasa Viginsa, Embida, Gordona, Smarta, LaVina, Šarića, Nurkića i ostalih mladih zvezda. Džabari je krenuo strašno dobro, ali ga je već posle 25 utakmica povreda ligamenata na duže vreme odvukla od parketa. Nijednu od sledeće tri sezone nije odigrao u celini, uključujući ovu poslednju u Milvoki Baksima. On je dva puta kidao ligamente, ali je posle oporavka pokazao da može da bude onaj stari. Bulsi su mu dali šansu i dobar ugovor. On može biti taj 'X faktor' koji će Bulse ugurati u plej-of i ove sezone.

Bulsi imaju dubinu, solidnu klupu, dobru petorku, perspektivnog trenera i čini se dobru viziju budućnosti. Očekujem ulazak u plej-of, ako svi budu zdravi većim delom sezone.

Očekivana petorka: Dan, LaVin, Parker, Markanen, Robin Lopez.

#CavsCeltics STARTERS:@George_Hill3@rodneyhood@cediosman@kevinlove@RealTristan13 LETS GO. @FOXSportsOHpic.twitter.com/sJInd7jMst

— Cleveland Cavaliers (@cavs) October 3, 2018

KLIVLEND KAVALIRS

Drugi put je završena era LeBrona Džejmsa u njegovim Kavsima. Probao je, nosio celu ekipu na leđima, igrao na granici izdržljivosti, ali jednostavno nije bilo dovoljno za više od jedne titule. Rešio je da "digne sidro" i preseli se u Kaliforniju, da gradi neke nove Lejkerse. Šta reći za ekipu Kavsa, osim da će i na ovakvom Istoku, njihove šanse za plej-of biti male. Ili će nekako uspeti da se dokopaju osmog mesta?

Od nekadašnjeg "Big 3" je ostao samo Kevin Lav, koji je dobio novi, veliki ugovor. Da li su mu planovi vezani za Kavse ili ne, očigledno je da čovek voli dobre ugovore. Minesota je bila njegov privatni tim, verovatno će to postati i Klivlend. Imaće sav prostor ovog sveta da isproba svoj ofanzivni repertoar i pohvata gomilu skokova. Moguće da ćemo često viđati '20+20' statistiku, iako se Lav ne može pohvaliti sjajnim atletskim karakteristikama, ali je zato u godinama kada se igra zrela i pametna košarka. On će biti napadačka opcija 'broj 1'.

Od iskusnih tu su Čening Fraj, koji i dalje ima siguran šut u starim rukama, kao i 'haubica' Kajl Korver, koji zaista ne deluje kao čovek koji ima 37 godina. Realno, nije se mnogo ni trošio, jer je uglavnom učestvovao u posebno kreiranim akcijama za njegov ultra precizan šut za tri poena. Pošto imaju dosta iskusnih, tu dodajem i Džordža Hila. Zahvalan igrač, sa poenima u rukama i iskustvom koje može da prenese na mlade igrače. Tu je i Džej Ar Smit. Mislim da je dovoljno reći to ime. Čovek koji ima unikatan talenat, koje je samo ponekad znao da bljesne. Intelekt mu nikako nije jača strana, stvarno se nekad zapitate šta taj čovek radi ili priča. Ali, može da im pomogne da ne potonu, ili da učini da totalno potonu.

Na pozicijama pod košem je Tristan Tompson, jedan od tvoraca titule iz 2016, koji je doživeo kletvu Kardašijana, kao i ostali igrači koji su krenuli tim putem, s tim da je on još dobro prošao. 'Debeo' ugovor, donekle zaslužen, dobio je na LeBronovo insistiranje, kao i Smit. Koliko će ove sezone doneti Kavsima, veliko je pitanje. Ante Žižić može da dobije prostor ove sezone. Veliki je talenat, ali se čini da je promašio organizaciju, u kojoj se sticajem okolnosti našao, posle "trejda" iz Bostona.

Rodni Hud je imao blistave momente u Juti, ali se čini da su 'džezeri' prepoznali njegovu problematičnu narav i ne baš jaku posvećenost. Za Kavse to nije mnogo bitno, ako pogledate sastav sadašnje ekipe. I da ne zaboravimo Džordana Klarksona. Ovaj bek je znao da priredi odlične poenterske partije u Lejkersima. Ali postoji jedan momenat. Lejkersi su bili 'divlja' ekipa. Kavsi su prošle godine imali Džejmsa koji je koliko-toliko vodio računa. Ove godine Klarkson može ići preko 15 poena, možda i više, a može biti neprimetan. Mislim da ide preko 15.

Na draftu su pokupili Kolina Sekstona, koji je uzeo dobro poznat broj na dresu, 'dvojku' koja je nekada pripadala Kajriju Irvingu. U Letnjoj ligi je nagovestio da je zreo za NBA, da ima liderske sposobnosti i da već u ovom momentu može da ostvari veliki uticaj na rezultate Kavsa. Visinu za moderne plejmejkere nadomestio je strašno brzim kretnjama, odličnim prodorom i šutom spolja. Može da bude među najboljim 'rukijima', jer će sigurno dobiti dosta prostora. Čedi Osman je odigrao odličnu Letnju ligu, odlično za reprezentaciju Turske i biće spreman. Leri Nens Džunior će zakucavati, biće u Top 10 poteza večeri mnogo puta, hvataće skokove, ali ne mnogo više od toga.

Trener je i dalje Tajron Lu. Opravdanje za ono što taj čovek nekad radi, jedino može biti da se seti onog Ajversonovog 'krosovera', pa da mu se i sada ponekad zavrti u glavi. Negde na sredini sezone vidim Lerija Drua kao prvog trenera. Kevin Lav jedini može da ih odvede do plej-ofa, uz mladog Sekstona, ali je njegova motivacija za to jako upitna. Najverovatnije bez plej-ofa.

Očekivana petorka: Hil, Hud, Osman, Lav, Tompson.

It's been a good week in Ann Arbor.Watch part 3 of our Inside Training Camp series presented by @Flagstarpic.twitter.com/zoSuA7G9Yv

— Detroit Pistons (@DetroitPistons) September 29, 2018

DETROIT PISTONS

Loši momci Detroita se vraćaju. Potencijalno veliko pojačanje je dolazak Dvejna Kejsija kao glavnog trenera. Ako neko može da spoji ove kvalitetne momke u odličan tim, onda je to on. Ako je svojevremeno mogao da ustroji Laurija i objasni mu značaj tima, ovde će mu biti sigurno lakše.

Da krenemo od igrača. Prva zvezda je Andre Dramond, 'dabl-dabl' mašina. Ono što je uradio tokom leta je za svaku pohvalu. Možda ste uhvatili neki klip ili intervju, ali je obećao i šuteve za tri poena. Ne one koji će razbiti tablu, već pocepati mrežicu. Jako puno je radio na telu, šutu i brzini. Očekujte novu dimenziju u igri Dramonda, sa svim onim što je pružao do sada.

Druga zvezda je Blejk Grifin, iako bi svi pomislili da on treba da bude 'broj jedan'. Pripada mu mesto broj dva, jer je Dramond godinama držao ove Pistonse. Zdrav Grifin je ogroman kvalitet Pistonsa. Grifin u rukama Kejsija može biti ona nekadašnja mašina za koševe, mada atletski nije i ne može da bude kao pre. Vreme je da vidimo moćnog Blejka i Pistonse na vrhu Istoka.

Pazite sada ovaj spisak igrača i uvek imajte na umu da će tu grupu trenirati jedan od najboljih trenera lige. Redži Džekson. Ovaj čovek može da napravi čuda u ligi. Napustio je Oklahoma Siti Tandere, da bi izašao iz Vestbrukove senke, ali su ga povrede omele da ostvari znatno veći uticaj na igru i franšizu Pistonsa. Ove sezone se očekuje da ispali ceo 'pucački' repertoar koji poseduje. Pištolj je spreman. Iš Smit je pokazao da može dosta još u Siksersima, što je delimično nastavio u Pistonsima. Biće bitan faktor u velikom broju utakmica, to je sigurno. Na krilu je mladi Stenli Džonson. Imao je dosta solidnu prošlu sezonu u okrnjenim Pistonsima, a u svojoj četvrtoj NBA godini trebalo bi da nadogradi sve ono dobro što je radio u prošloj.

Lengston Galovej je igrač koji može da obeća desetak poena po utakmici i siguran šut. Sasvim dovoljno. Henri Elenson je bio okovan povredama i to je jedini razlog zašto ovaj momak nije pokazao više. Može da pokrije pozicije 4 i 5 jednako kvalitetno. Na krilu je doveden Glen Robinson III. U Indijani je imao neke jako kvalitetne utakmice. Mislim da on sam ne želi da ga pamte samo po zakucavanjima. Potencijal ima, ali ima i breme oca, Glena 'Big Dog' Robinsona. Ako bude imao cilj da dostigne kvalitet oca, neće stići nigde. Ako bude težio da ostavi svoj pečat, može da uradi dosta toga.

Najiskusniji je sigurno Hoze Kalderon, koji je doveden da odradi par minuta kada je potrebno smiriti igru. Ovakvi igrači trebaju Kejsiju. Redži Bulok će sigurno ubaciti svojih desetak poena, od njega dosta. I dalje se razvija i donosi stabilnost igri Pistonsa. Prošlogodišnji 'ruki' Luk Kenard je već prošle sezone pokazao da je bio dobar izbor na draftu. Malo ko je verovao da su Pistonsi dobro birali, ali dečko je imao osam poena po meču, sa preko 40 odsto šuta za dva i tri poena. Kejsi voli ovakve igrače, pogledajte kako je samo Van Vlit prosperirao u Reptorsima. Kenard je 'X faktor' Pistonsa ove sezone. Džon Luer koji menja Dramonda je povređen, ali dok se ne vrati tu će biti omraženi, ali moćni 'uvek može da se nađe pri ruci' Zaza Pačulija. Ovaj veteran odrađuje posao u reketu. To je to.

Opet taj Kejsi. Prognoze sa njim na čelu,'novim' Dramondom i zdravim ostatkom ekipe jer bar polufinale konferencije. Sve ispod toga bi bio neuspeh za ovaj tim. Sada imaju čvrstu ruku koja će ih voditi, kompletan tim od starta sezone i slabiji Istok nego prethodne godine iil bolje reći ujednačen. Detroit može dosta. Loši momci se vraćaju.

Očekivana petorka: Džekson, Kenard, Džonson, Grifin, Dramond.

"We've had a great training camp, but it's time to go up against some other guys." - @Original_Turner on tomorrow's start of preseason. pic.twitter.com/QfFLYKr0hw

— Indiana Pacers (@Pacers) October 3, 2018

INDIJANA PEJSERS

Ovaj tim je prošle sezone, od svih ekipa u ligi, izgledao kao pravi tim. Svi su ginuli jedan za drugoga. Nejt MekMilan je usadio u njih timski duh, isti onaj koji je nosio dok je bio igrač. Prošle sezone im se u plej-ofu dogodio Džejms i njegov inat da još jednom dođe do finala i obori Voriorse. Velika šteta za Pejserse i jako dobru sezonu koju su imali. Velika šteta i za velikog ratnika Viktora Oladipa.

Oladipo je u 'trejdu' stigao u Indijanu i toliko je dobro potrefio sredinu da je tu iskazao sav potencijal i talenat koji poseduje. Ovaj igrač je bukvalno oživeo karijeru dolaskom među Pejserse. Imao je nekoliko nestvarnih utakmica, u timu za koji su mislili da će teškom mukom doći do plej-ofa, a kamoli toliko namučiti Kavse. Timska igra je pobedila sve prognoze. Još jednom.

Pored neprikosnovenog Oladipa, tu je i dalje Bojan Bogdanović. Veteran, ali je prošle godine pokazao da prava sredina dodatno motiviše talentovane igrače. Igrao je u transu neke utakmice, kao da je tek počeo svoj put u ligi. Ove sezone će se očekivati precizan šut od njega i bar desetak poena po meču. Za koševe i kreaciju doveden je igrač koji je ponovo procvetao prošle sezone, a to je Tajrik Evans. Bivši 'ruki' godine je u okrnjenom Memfisu podsetio na svoj repertoar i da nije zaboravio da igra. Imao je neke '30+' utakmice koje smo viđali na početku njegove karijere, kada je obećavao zaista mnogo. Pejsersi od Tajrika očekuju dosta, a najviše da skine malo tereta sa Oladipovih leđa.

Na trenutak da skočimo na draft i malog Holideja, koga su uzeli sa 23. pozicije. Aron je mlađi brat Džastina iz Čikaga i najpoznatijeg Holideja, Džrua, plejmejkera Nju Orleansa, koji je proletos pravio čuda u tandemu sa Entonijem Dejvisom. Ako je Aron sličan njemu, Indiana je rešila poziciju plejmejkera na veoma dug period. Nema sumnje da ima kvalitet. Dolazi posle tri sezone na UCLA, gde je eksplodirao u poslednjoj sezoni, sa preko 20 poena po meču i preko 40 odsto šuta iz igre. Ima neverovatno brz izbačaj, šutira sa vrha čela, što sprečava protivnike da ga blokiraju. Iz trka se zaustavlja gotovo u mestu i mnogo lako pravi prostor za skok šut. Odličan tranzicioni igrač, sa manjkom odbrambenih kvaliteta.

Indijana je ekipa koja je prilično balansirana. Na centru ima dva jako talentovana igrača, ali skroz drugačijeg igračkog sklopa. Jedan je Domantas Sabonis, sin čuvenog Arvidasa, koji ima svoj stil, totalno različit od oca. Levak je, nezgodan za čuvanje, jako brz i solidan defanzivno. Drugi je Majls Tarner, bedem u odbrani kojeg gotovo da ne možeš da preskočiš, raznovrstan u napadu. Mučio se sa povredama, a ponajviše sa samopouzdanjem i pasivnošću.

Na krilima imaju već prekaljenog Tadeusa Janga, igrača zadatka sa kvalitetnim šutom, odličnog u radnim elementima košarke. Iz Niksa je stigao rezervni centar Kajl O'Kvin, koji je imao sasvim solidnu minulu sezonu i na ovaj način je nagrađen za svoje partije. Sirov igrač, čvrst, dobar u odbrani, sa sasvim solidnim doprinosom u napadu, uglavnom pod samim košem.

Daren Kolison se prošle sezone vratio u Indijanu, odakle su i krenule njegove dobre igre. Imao je solidnu sezonu, sa nekih 12 poena po meču i istaknut doprinos na putu Indijane do plej-ofa. Tu je i Kori Džozef, prošlog leta doveden iz Toronta, dok je Dag Mekdermot pokupljen sa tržišta slobodnih agenata. Krasi ga izuzetno precizan šut, posebno za tri poena, čime će Indijana dodatno dobiti na opasnosti. Svi se nadaju da će ponoviti procente iz prošle sezone, koji su bili najbolji u njegovoj petogodišnjoj karijeri.

Indijana će i ove godine igrati plej-of. To garantuje Oladipo, to garantuje vaskrsli Evans i glava Majlsa Tarnera. Samo će više njih to i očekivati ove godine, u odnosu na prošlu sezonu, kada su čak i navijači Pejsersa, posle odlaska Pola Džordža bili skeptični. All eyes on them.

Očekivana petorka: Kolison, Oladipo, Bogdanović, Jang, Tarner.

Monday's #BucksMediaDaypic.twitter.com/Ki6d6AYFJQ

— Milwaukee Bucks (@Bucks) September 27, 2018

MILVOKI BAKS

Još jedan plej-of tim iz prošle sezone. Sasvim dobar trener, Majk Badenholzer, ali pre svih Janis Adetokunbo, nova velika zvezda NBA lige i čovek koji može bukvalno sve da uradi sa svojim predispozicijama i veštinama.

Janis je radio sve i prošle sezone. Ne bi bilo preterano reći da je na svojim leđima nosio Milvoki do plej-ofa. Tu su bili 'tripl-dablovi', mnogo 'dabl-dablova', nestvarne blokade i 'Space Jam' zakucavanja. Prošle sezone je trajno zakucao svoj nadimak - 'Greek Freak'. Dovoljno je reći da je prvi igrač u istoriji NBA koji je završio sezonu u Top 20 poentera, blokera, skakača, asistenata i kradljivaca lopti. To je uradio dečko koji je visok 211 cm. I igrao je sve pozicije, od organizatora igre do čuvanja protivničkih centara. Igrač kakav se rađa jednom u 100 godina.

Ali Janis ne može baš sve sam, i to je jasno Baksima. To ni Džordan nije mogao. Doveli su mu zato prošlog novembra Erika Bledsoa koji nije pokazao sve zbog čega je angažovan. Uticao je na to i boravak u tužnim Sansima, gde je dugo sedeo nezadovoljan. Ove sezone kreće od starta i nema sumnje da će to biti onaj stari Bledso, koji sa Janisom može jako snažno da gura Bakse.

Od novih igrača stigao je Bruk Lopez, pa će sada braća igrati češće jedan protiv drugog. Ako Bruk bude onaj koga znamo od ranije, Baksima se smeši jako dobra sezona. Bruk već godinama važi za All star centra, sa malo čudnom kretnjom, ali koji donosi sigurne poene i od pre par godina odličan šut za tri poena.

Sa drafta stiže Donte DiVićenco, sa ne tako bogatom statistikom, ali su Baksi prepoznali delić slagalice u vidu sigurnog šutera kakav im treba u budućnosti. Tu su i dalje dva produktivna beka. Jedan je Malkolm Brogdon, koji je deo prošle sezone propustio zbog povrede, a drugi Kris Midlton, potencijalni All star. Ušao je u ligu kao 39. pik na draftu 2012. godine i došao do 20 poena po meču prošle sezone, odnosno čak 25 poena u plej-ofu. Ako bude ponovio takav učinak, uz gore navedene saigrače, Milvoki će žestoko cepati mrežice protivnicima.

Sastav popunjavaju 'streč četvorka' Ersan Iljasova, vižljasti centar Džon Henson, plejmejker defanzivac Metju Delavedova, šuter Toni Snel, stameni Tajler Zeler i još uvek neostvareni potencijal Ton Mejker.

Baksi su gotovo sigurni za plej-of. Janis je još godinu stariji i zreliji, postao je pravi vođa na terenu. Bledso je tu od starta, sa Midltonom na spoljnim pozicijama, što će pored Janisa, osigurati veliki broj poena. Ako Bruk Lopez bude onaj stari, sve ostalo će funkcionisati kako je planirano.

Vetar u leđa bi trebalo da im bude i selidba u novu dvoranu.

Očekivana petorka: Bledso, Midlton, Adetokunbo, Iljasova, Lopez.

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

NBA "ZAGREVANJE": Jokara, vreme je!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2018

Do početka NBA sezone ostalo je šest dana. Predstavljanje timova nastavljamo divizijom Severozapad, koja je proletos bila najizjednačenija u ligi..../piše: Vladimir Ćuk/..Početak nove NBA sezone je sasvim blizu. Kroz pripremne utakmice se nazire veliki napredak pojedinih igrača u odnosu na prošlu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.