NBA: Novi dabl-dabl Jokića - loše veče za Pokuševskog

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2021, 09:48

NBA: Novi dabl-dabl Jokića - loše veče za Pokuševskog

Dvojica Srba na parketu.

U noći između utorka i srede odigrana su samo dva susreta u NBA ligi, a u direktnom duelu našla su se dvojica srpskih igrača, Nikola Jokić i Aleksej Pokuševski. Bolji učinak imao je centar u dresu Denver Nagetsa koji su slavili protiv Oklahoma Siti Tandera rezultatom 119:101.

Nagetsi su dominirali u svakoj deonici meča, u jednom momentu je bilo +29, pa nije ni bilo potrebe da Jokić provodi previše vremena na parketu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Nikola je za 28 i po minuta na parketu je ubacio čak 27 poena, a ostvario je i dabl-dabl sa još 12 skokova i šest asistencija. Nakon ove partije Nikola je, pored Litvanca Domantasa Sabonisa, jedini u NBA koji na svakoj utakmici ostvari dabl-dabl.

U njegovom timu odličan je bio i Dort sa 20 poena, a Moris je imao 15..

Takođe se na parketu našao i Aleksej Pokuševski, koji je za 24 minuta imao četiri skoka i dve asistencije, bez pogodaka iz igre, šutirao je 0-7.

Uz to, 19-godišnjak iz Novog Sada je imao skok, blokadu i tri izgubljene lopte.

Posle ove partije, Nikola Jokić i Domantas Sabonis iz Indijane su ostali kao jedini NBA igrači koji imaju dabl-dabl u svakom meču nove sezone.

Somborac je odigrao 14 mečeva, Litvanac 13.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Najlin Ešli, devojka košarkaša Krisa Hamfrisa
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pobeda Denvera uz dobru partiju Jokića (VIDEO)

Izvor: Beta, 20.Jan.2021

Košarkaši Denvera pobedili su noćas Oklahomu sa 119:101 i ostvarili sedmu pobedu u 14 utakmica u NBA ligi.Denver je predvodio srpski reprezentativac Nikola Jokić sa 27 poena, 12 skokova, šest asistencija, blokadom i ukradenom loptom. On je igrao 28,5 minuta, a poslednju četvrtinu proveo je na klupi."Ne...

Nastavak na Beta...

Jokić vodio Nagetse do pobede, Pokuševski 0-7

Izvor: N1 televizija, 20.Jan.2021

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su Oklahoma Siti sa 119:101 i tako su došli do sedme pobede ove sezone, uz isto toliko poraza. Sa druge strane, Tander je na skoru 6-7.

Nastavak na N1 televizija...

Jokić: KD, Lebron, Janis i ja? Lepo je VIDEO

Izvor: B92, 20.Jan.2021

Nikola Jokić je protiv Oklahoma Siti Tandera ostvario 14. dabl-dabl u 14. utakmici ove sezone...Upisao je 27 poena, 12 skokova i 6 asistencija za svega 28 i po minuta na parketu, dok u poslednjoj četvrtini uopšte nije ni igrao...Posle meča je gro pitanja na konferenciji za medije bilo upućeno u...

Nastavak na B92...

”Skromni” tripl-dabl Dončića, Marjanović i Bjelica bez šanse

Izvor: RTS, 21.Jan.2021, 08:52

Košarkaši Dalasa slavili su kao gosti u Indijani sa 124:112, u meču u kojem je Luka Dončić ponovo imao tripl-dabl, a Boban Marjanović ponovo nije ulazio u igru. Bobijevu sudbinu doživeo je i Nemanja Bjelica, koji nije dobio šansu u ubedljivom porazu Sakramenta od Klipersa od 115:96. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.