Izvor: RTS, 20.Jan.2021, 10:27

Jokić za RTS: Nadam se da ću još dugo ovako igrati

Nikola Jokić i Denver Nagetsi ostvarili su značajnu pobedu protiv ekipe Oklahome uz još jednu izvanrednu igru srpskog reprezentativca koji je sa 27 poena doprineo pobedi i rezultatu od 119 prema 101. Posle utakmice Aleksandar Zigić je razgovarao sa Nikolom Jokićem i njegovim trenerom Majklom Melounom.
Nikola je i u ovom meču imao dvostruki dvocifren učinak iako je pauzirao poslednju četvrtinu i govorio je o toku meča i o sve većem broju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << komentara da je baš on vodeći kandidat za najboljeg igrača lige.

"Počeli smo malo loše i sve je išlo nekako malo sporo. A u drugoj četvrtini smo sa minus 7 došli u plus sedam ili tako nešto. Onda su nas probudili u trećoj smo četvrtini otišli do dvadeset i više poena prednosti i rutinski priveli utakmicu kraju. A što se tiče mene, ja samo pokušavam da dobijemo što više utakmica. Za sada igram dobro i nadam se da će da potraje koliko god dugo može." rekao je Jokić.
Trener Denvera Majkl Meloun govorio je i o aktuelnoj političkoj situaciji, istakao je da se nada da u sredu neće biti lud dan u Koloradu i u zemlji i da se nada da će doći do mirne smene na vlasti. 
Rekao je svojim igračima da dođu, testiraju se i potom idu kući a da se ne zadržavaju na ulicama, jer svi znamo da može biti nekog ludila širom zemlje. Zakljulio je da se svi nadaju da će svi bezbedno dočekati početak novog predsedničkog mandata.
Nagetsi sada kreću na devetodnevnu turneju sa pet teških gostovanja, prvo je kod Feniks Sansa u petak, a u ponedeljak igraju protiv ekipe Luke Dončića Dalas maveriksa.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.