NBA: Klipersi počistili Lejkerse! (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 08.Apr.2013, 02:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Klipersi "počistili" Lejkerse! (FOTO)

Prvi put u istoriji franšize Klipersi su pobedili gradskog rivala, slavne Lejkerse, u svim mečevima u regulranom delu sezone! Tim koji je prethodnih decenija bio u debeloj senci trofejnih komšija, i četvrti put savladao je ekipu Majka D’Antonija, rezultatom 109:95 i osigurao lidersku poziciju u Pacifik diviziji, takođe prvi put od 1981.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Klipersima titula u diviziji Pacifik

Izvor: RTS, 08.Apr.2013

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su gradskog rivala Lejkerse sa 109:95 i prvi put u klupskoj istoriji osvojili titulu u diviziji Pacifik u Zapadnoj konferenciji NBA lige. Juta u Ouklendu savladala Golden Stejt sa 97:90 i, posle poraza Lejkersa, stekla realne izglede da se plasira u plej...Blejk...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.