Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 12:15

NBA KECMAN: Trojka sa preko pola terena preko Dončića, as Dalasa u neverici (VIDEO)

Klivlend slavio u meču u kojem je već “poražen”.

Klivlend je savladao Dalas 121:119 neverovatnom trojkom Maksa Štrusa sa preko pola terena uz zvuk sirene.

Bek Kavalirsa pogodio je za pobedu preko Luke Dončića koji je prethodno asistirao za poene Pi-Džej Vašingtona. Ispostavilo se, ipak , da to nisu bili poeni Maveriksa za trijumf.

- Pogrešio sam, trebalo je da bduem agresivniji kada je primio loptu. Bio sam prvi u odbrani, to je moja greška. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Maks je pogodio neverovatan šut – rekao je Dončić o pogotku za TV špice u stilu Dušana Kecmana koji je doneo trijumf domaćinu.

WHAT A SHOT!

Max Strus wins it in Cleveland with a HALFCOURT SHOT at the buzzer 🚨 #TissotBuzzerBeater #YourTimeDefinesYourGreatness pic.twitter.com/EPtvANMNhr

NBA (@NBA) February 28, 2024

Štrus je meč završio sa 21 poenom, pogodivši sedam trojki iz 10 pokušaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.