NBA: Jokić zna imena oba potencijalna rivala u plej-ofu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 08:26

NBA: Jokić zna imena oba potencijalna rivala u plej-ofu

Oklahoma i Čikago prošli prvi krug plej-ina.

Čikago Bulsi i Oklahoma Tander imaće šansu da se plasiraju u plej-of NBA lige.

Čikago je kao gost slavio protiv Toronta 109:105 nadoknadivši zaostatak od 19 poena. Čovek odluke je bio Zek Levin sa 39 poena i šest skokova. Veliku pomoć je imao u Demaru Derozenu (23 poena, sedam uhvaćenih lopti) i Nikoli Vučeviću koji je zabeležio dabl-dabl – 14 poena i 13 skokova.

Čikago će u odlučujućem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meču plej-ina igrati potiv Majamija za poziciju broj osam u plej-ofu koja vodi na megdan Milvokiju.

S druge strane, Toronto je ostao bez plasmana u doigravanje. Reptorsima nije pomogao ni raspoloženi Paskal Sijekam sa 32 poena , devet skokova i šest asistencija.

Oklahoma će igrati protiv Minesote za poziciju osam na Zapadu. Tander je bio bolji od Nju Orelansa 123:118. Junak trijumfa možda i najtalentovanije ekipe lige bio je Šej Džildžus-Aleksander sa 32 poena, dok nedovoljni oporavljeni Aleksej Pokuševski nije bio u konkurenciji za tim.

Najbolji u Nju Orleansu je bio Brendom Ingram sa 30 poena, sedam asistencija i šest skokova.

Pobednik duela Minesote i Oklahome odmeriće snage na startu plej-ofa protiv najboljeg tima Zapadne konferencije Denvera, čiji je lider Nikola Jokić.

Mečevi odluke u plej-inu igraju se u noći između petka i subote.

Pogledajte kako izgleda Tamara, supruga Slavka Vraneša
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pobede Oklahome i Čikaga u plej-inu NBA lige

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Apr.2023

Košarkaši Oklahome pobedili su prošle noći ekipu Nju Orleansa sa 123:118, dok je Čikago slavio protiv Toronta, u utakmicama plej-in turnira NBA lige.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.