NBA: Jokić promašio pobedu, Srbi gubili, Bogdanović ponovo na parketu! Povreda je prošlost (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NBA: Jokić promašio pobedu, Srbi gubili, Bogdanović ponovo na parketu! Povreda je prošlost (VIDEO)

Odigrano 10 mečeva u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Protekle noći u najjačoj ligi sveta odigrano je 10 mečeva, a domaćini su bili uspešniji pošto su pobedi u šest utakmica. Veče je obeležio povratak Bogdana Bogdanovića na parket pošto je igrač Sakramento Kingsa propustio prvih 10 utakmica u sezoni.

*checks in*

*immediately drops 5 points*

Yup. Bogi back. 👌 pic.twitter.com/Twry12nFfk

— Sacramento Kings (@SacramentoKings) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << November 8, 2018

Bogdan je u igru ušao sredinom prve četvrtine i dočekan je ovacajama navijača. Ipak, to nije bilo dovoljno Kraljevima da savladaju odlični Toronto. Reptorse su sa dabl-dabl učincima predvodili Kavaji Lenard sa 25 poena i 111 skokova, dok je Serž Ibaka imao po 14 poena i skokova. Koli-Stajn i Hild su predvodili Kingse sa po 24 poena. Bogdanović je imao učinak od sedam poena, dva skoka i jedne asistencije, a veče za zaborav je imao Nemanja Bjelica. Uvek smireni Beograđanin bio je nervozan protiv Toronta i čak zaradio tehničku, a meč je završio bez poena.

Veče za zaborav imao je i Nikola Jokić. Denver Nagtesi su poraženi od Memfisa, a srpski centar je imao samo jedan šut iz igre i to onaj za pobedu u samoj završnici koji nije pogodio. Jokić je zbog problema sa faulovima u igri bio samo 25 minuta i postigao četiri poena. Heris je bio najefikasniji u Denveru sa 20 poena. Grizloije je predvodio Mark Gasol sa 22 poena, dok je Džekson postigao 20.

REZULTATI

Klivlend – Oklahoma Siti 86:95

Orlando – Detroit 96:103

Atlanta – Njujork 107:112

Majami – San Antonio 95:88

Indijana – Filadelfija 94:100

Memfis – Denver 89:87

Nju Orleans – Čikago 107:98

Juta – Dalas 117:102

Sakramento – Toronto 105:114

LA Lejkers – Minesota 114:110

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.
Pogledaj vesti o: NBA,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.