Sakramento objavio dokumentarac o Bogdanu (video)

Izvor: Sportske.net, 07.Nov.2018, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sakramento objavio dokumentarac o Bogdanu (video)

Dok čekamo da se Bogdan vrati na NBA parkete Sakramento Kingsi su objavili kratak dokumentarac o putu srpskog reprezentativca do najjače lige na svetu.

Manja intervencija na kolenu odvojila je Bogdana Bogdanovića sa terena na neko vreme. Srpski internacionalac propustio je početak nove sezone u NBA ligi ali se lagano priprema za povratak na teren.

Dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << navijači čekaju da se Bogdan vrati u takmičarski ritam Sakramento Kingsi su objavili kratak dokumentarni film posvećen košarkaškom putu srpskog internacionalca.

Bogdan je govorio o tome kako je zavoleo košarku, a drugi su pričali o njegovoj posvećenosti igri pod obručima i želji da dostigne visine.

Srpski reprezentativac je bio draftovan u prvoj rundi 2014. godine, a kasnije je od strane Finiks Sansa trejdovan u Sakramento.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Životni put Bogdana Bogdanovića - od Beograda do Sakramenta (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 07.Nov.2018

Košarkaška publika u Srbiji i Sakramentu neumorno čeka dan kada će se Bogdan Bogdanović vratiti na parket i ponovo zaigrati košarku. Najbolji igrač Kingsa još se oporavlja od operacije kolena, a prema sadašnjim prognozama njegov povratak dogodiće se najverovatnije oko 20. novembra. Dok košarkaški...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.