NBA: Jokić flertovao sa tripl dablom, Jović dobija sve veću minutažu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 09:11

NBA: Jokić "flertovao" sa tripl dablom, Jović dobija sve veću minutažu

Najbolji igrač lige je imao samo jedan promašaj iz igre.

Košarkaši Denver Nagetsa pobedili su na svom terenu Indijana Pejserse rezultatom 117:109 u NBA ligi. Nikola Jokić je promašio samo jedan šut, a bio je na ivici tripl dabla. Postigao je 25 poena, uhvatio 12 lopti i podelio devet asistencija.

Promašio je samo jedan šut iz 13 pokušaja za dva poena, dok za tri poena nije ni probao.

Pored Jokića, još dva igrača Denvera su utakmicu završila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa 25 postignutih poena - Džamal Mari i Majkl Porter Džunior. Zapažen je bio i Aron Gordon sa dabl-dabl učinkom - 20 poena i upola manje skokova.

Najefikasniji među košarkašima Indijane bio je sa 18 postignutih poena Brus Braun, bivši igrač Denvera koji je pred početak utakmice od nekadašnjih saigrača dobio šampionski prsten koji je prošle sezone osvojio u dresu Nagetsa

Košarkaši Majamija ostvarili su drugu uzastopnu pobedu. Kao domaćini bili su bolji od ekipe Šarlot Hornetsa, 104:87.

Nikola Jović je imao prilično dobru minutažu na ovom susretu, mladi srpski košarkaš je na terenu proveo skoro 28 minuta.

Kao domaćini bili su bolji od ekipe Šarlot Hornetsa, 104:87.

Nikola Jović je imao prilično dobru minutažu na ovom susretu, mladi srpski košarkaš je na terenu proveo skoro 28 minuta.

Rezultati

Nedelja:

Denver - Indijana 117:109

Ponedeljak:

Majami - Šarlot 104:87

Milvoki - Sakramento 143:142 (pp)

Minesota - Los Anđeles Klipers 109:105

Portland - Finiks 116:127
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.