NA KORAK OD NBA LIGE: Sve je izvesnije da će sledeće sezone biti deo NAJJAČEG svetskog takmičenja

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2023, 16:16

NA KORAK OD NBA LIGE: Sve je izvesnije da će sledeće sezone biti deo NAJJAČEG svetskog takmičenja

Ima velike ciljeve.

Mladi centar SC Derbija Zvonimir Ivišić je svojim igrama je privukao pažnju mnogih, a karijeru će nastaviti u NCAA ligi.

On je putem Instagram profila otkrio i da je dobio poziv čuvenog trenera Kaliparija koji mu je ponudio stipendiju Kentakija, za koji će i igrati sledeće sezone.

- Dobio sam stipendiju od trenera Kaliparija da prisustujem Univerzitetu Kentaki. Uzbuđen sam da kažem da prihvatam to i da ću tamo igrati sledeće sezone. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Napred plavi - napisao je Ivišić.

Ivišić je takođe projektovan i kao jedan od najvećih talenata Evrope u svom uzrastu, zbog čega mu se predviđa i visoka pozicija na NBA draftu.

Dosta pažnje je na sebe skrenuo i kda je u dresu Podgoričana tokom meča s Partizanom u plejofu, kada je imao 22 poena, 13 skokova i tri asistencija za 24 minuta.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.