Izvor: MVP.rs, 20.Maj.2015, 03:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Minesota bira prva na draftu

Po prvi put još od 2004. godine, najgori tim u Ligi je dobio pravo na prvog pika.

Svake godine draft lutrija u NBA ligi privlači mnogo pažnje. To je dan kada NBA ekipe na osnovu učinka u regularnom delu sezone uz pomoć lutrije dobijaju pozicije sa kojih će na narednom draftu birati igrače.

Ove godine, pravo da bira prvog pika imaće tim Minesota Timbervulvsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << koji će tako u svojoj ekipi imati tri najbolje plasirana pika sa tri poslednja drafta (Entoni Benet i Endru Vigins). Zanimljivo je da će Timbervulvsi po prvi put u svojoj istoriji imati priliku da biraju prvok pika, a Njujork Niksi i Los Anđeles Lejkersi će po prvi put posle davne 1979. godine birati među prvih pet ekipa.

Timbervulvsi su takođe postali prvi tim još od 2004. godine i Orlando Medžika, koji su kao najgori tim Lige dobili pravo na prvog pika. Orlando je tada sa prve pozicije izabrao Dvajta Hauarda.

NBA draft će biti održan 25. juna u "Barklejs Centru" u Bruklinu, a neki od igrača za koje se predviđaju najbolje pozicije su Džalil Okafor, Karl Tauns, Džastis Vinslou, Mario Hezonja i Vili Koli Stajn.

Redosled drafta:

1: MIN

2: LAL

3: PHI

4: NYK

5: ORL

6: SAC

7: DEN

8: DET

9: CHA

10: MIA

11: IND

12: UTA

13: PHX

14: OKC

(foto: Twitter)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NBA draft: Vulvsi prvi biraju

Izvor: B92, 20.Maj.2015

Minesota Timbervulvsi imaće pravo da biraju prvog pika na predstojećem NBA draftu, pošto su imali najviše sreće na lutriji...To je prvi put od 2004. godine da je tim sa najviše šansi zapravo i dobio prvog pika, a pre 11 godina Orlando je birao Dvajta Hauarda...Vulvsi u svojim redovima već imaju...

Nastavak na B92...

Minesota prva bira na Draftu

Izvor: MVP.rs, 20.Maj.2015

Po prvi put još od 2004. godine, najgori tim u Ligi je dobio pravo na prvog pika...Svake godine Draft lutrija u NBA ligi privlači mnogo pažnje. To je dan kada NBA ekipe na osnovu učinka u regularnom delu sezone, uz pomoć lutrije, dobijaju pozicije sa kojih će na narednom Draftu birati igrače...Ove...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.