Milvoki kažnjen zbog Janisovog ugovora

Izvor: B92, 25.Sep.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milvoki kažnjen zbog Janisovog "ugovora"

Franšiza Milvoki Baksa će morati da uplati 50 hiljada dolara kazne zbog izjave svog čelnike o ugovoru za Janisa Adetokumba.

NBA liga je reagovala na najavu generalnog menadžera Roba Horsta da će grčkom reprezentativcu ponuditi "supermaksimalni ugovor".

Prema pravilima, to je moguće samo pošto igrač provede sedam godina u NBA ligi, a Adetokumbo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je dosad odigrao šest sezona.

"Ne možemo da pregovaramo, ali Janis za godinu dana može da dobije supermaksimalni ugovor. Tada će mu to biti ponuđeno", rekao je Horst.

Ta izjava je stigla u momentima kada se u američkim medijima pominjalo da bi Golden Stejt mogao da ponudi ugovor Adetokumbu, pošto on 2021. godine može da postane slobodan agent.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.