Micić: Lični osećaj trenutno kaže da sve ima smisla

Izvor: B92, 27.Jan.2024, 17:04

Micić: Lični osećaj trenutno kaže da sve ima smisla

Srpski košarkaš Vaslije Micić ove sezone zaigrao je u NBA ligi.

Iskusni plejmejker Evroligu i turski Efes zamenio je Okalhomom, gde se za sada nije naigrao i ima prilično limitiranu ulogu.

Micić je od početka sezone na terenu prosečno proveo 12,1 minut i beležio je 3,3 poena i 2,4 asistencije.

"Za ljude koji prate moju karijeru sa strane, možda im deluje da stvari nisu tako dobre i povoljne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << po mene. Ali, meni to nije važno. Najvažniji je moj lični osećaj, a on mi kaže da trenutno sve ima smisla i sve je sa razlogom", rekao je Micić za sajt Sellout Crowd.

Bivši košarkaš Mege, Žalgirsa, Crvene zvezde i Bajerna u Ameriku stigao kao šampion Evrope i dvostruki MVP, ali je proces adaptacije na NBA nije bio lak.

“Sve što sam postigao u Evropi nije mi došlo na tacni. Morao sam mnogo da radim da bih sve to postigao. Niko mi ništa nije dao. Tako sam naučio mnogo toga u životu", istako je Micić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.