Izvor: Glas javnosti, 04.Jun.2013, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mejveder uložio šest miliona dolara na Majami!

LAS VEGAS - Američki bokser Flojd Mejveder uložio je u jednoj kladionici u Las Vegasu skoro šest miliona dolara na pobedu košarkaša Majamija protiv Indijane u sedmom meču finala plej-ofa Istočne konferencije NBA lige i dobio je na kladionici.

Mejveder ima nadimak "Mani" (Novac), a jedan je od najplaćenijih sportista sveta. On je u prošloj godini zaradio više od 65 miliona evra. Bokser je veliki fan Majamija.

Košarkaši Majamija plasirali su se u veliko finale NBA lige, pošto su na svom terenu ubedljivo pobedili Indijanu sa 99:76 u sedmoj utakmici finala Istočne konferencije.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Flojd Mejveder zaradio milione na Majamiju

Izvor: Kurir, 05.Jun.2013, 07:51

Američki bokser uplatio 5,9 miliona dolara na trijumf tima s Floride nad Indijanom sa više od devet razlike..Svaka čast, majstore!..Američki bokser Flojd Mejveder uplatio je na kladionici neverovatnih 5,9 miliona dolara na pobedu košarkaša Majamija protiv Indijane i nakon odlučujućeg sedmog meča...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.