Mali Hasan stavio Majami na leđa, duel nesrećnih velikana pripao Niksima (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2015, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mali Hasan stavio Majami na leđa, duel nesrećnih velikana pripao Niksima (VIDEO)

Još jednom mladi centar bio čovek odluke za Vrelinu, Karmelo Entoni sam dobio Lejkerse...

Duel dve najvrednije franšize u NBA ligi, pripao je domaćim Njujork Niksima. Oba tima su na teren izašla nikad slabija, a Njujorčani su uspeli da budu manje loši. Boston, još jedan gigant u strmoglavom padu, poražen je u nekada neosvojivom TD Gardenu od Majamija koji se još uvek navikava na život bez Lebrona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Džejmsa.

Majami Hit je od samo starta bio u prednosti. Bez Dvejna Vejda su potpuno drugačija ekipa, ali su uspeli da izguraju Seltikse pod koševima i predvođeni centarskim dvojcem BošVajtsajd, izvojevali pobedu.

Seltiksi su se vratili krajem trećeg perioda kada su izjednačili rezultat na 55:55 ali nisu uspeli da dođu do prednosti. Majami se koševima Hasana Vajtsajda odlepio na 67:59 u četvrtoj četvrtini, što je bio kraj Bostona.



Davno su prošli dani kada je duel Niksa i Lejkersa bio praznik za ljubitelje NBA lige. Izdeklamovaćemo startere na večerašnjoj utakmici, a vi procenite koliko njih znate:

Njujork NiksiHoze Kalderon, Langston Golovej, Karmelo Entoni, Lu Amudson, Džejson Smit.

Los Anđeles LejkersDžordan Klarkson, Vejn Elington, Rajan Keli, Džordan Hil, Robert Sakre.

Do koje mere je alarmantno stanje u oba kluba ne možemo rečima da dočaramo. Crni dani za Lejkerse, koje mnogi smatraju najvećom sportskom franšizom u Americi.

Entoni je u ovoj konkurenciji anonimusa i istrošenih veterana ubacio 31 poen, uhvatio osam skokova i dobio utakmicu rezultatom 92:80.



NBA:

Boston – Majami 75:83

/Bredli, Zeler 17 – Vajtsajd 20/

Njujork – LA Lejkers 92:80

/Entoni 31 – Klarkson, Buzer 19/

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NBA: Majami bolji od Bostona, Niksi od Lejkersa

Izvor: HotSport.rs, 02.Feb.2015, 09:43

Samo dve utakmica našle su se sinoć na programu u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu.. U prvoj utakmici ekipa Majami Hita pobedila je u TD Gardenu u bivšem derbi susretu Istočne konferencije. Do trijumfa ih je vodio senzacija sezone – Hasan Vajtsajd.. U ekipi Erika Spolstre bilo je pitanje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.