Makabi se sprema i za narednu sezonu, stižu dva sjajna pojačanja, jedno iz NBA!

Izvor: Sportske.net, 20.Feb.2020, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi se sprema i za narednu sezonu, stižu dva sjajna pojačanja, jedno iz NBA!

Jasno je i da je jedno pojačanje velika želja trenera.

Janis Sferopulos je preporodio Makabi, procena je da ga čeka i nagrada za najboljeg trenera u Evroligi ove sezone, kako njegova ekipa deli četvrto mesto sa CSKA sa 16 pobeda i osam poraza.

Makabi je i najbolja defanzivna ekipa elitnog takmičenja, uprava i navijači su prezadovoljni radom grčkog stručnjaka, a već se kuju planovi i za narednu sezonu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Naime, kako prenosi "Sportando", Makabi želi Kostasa Papanikolaua i Ti Džej Lifa u svojim redovima od narednog leta.

Iskusni Papanikolau je sarađivao sa Sferopulosom u Olimpijakosu, jasno je da bi zbog svog iskustva i kvaliteta predstavljao veliko i bitno pojačanje za "Ponos Izraela".

Što se tiče Lifa, ovaj 22-godišnji krilni centar je rođen u Tel Avivu, igra treću sezonu u NBA ligi, ali nije u planovima Indijana Pejsersa. Ulazi u poslednju godinu svog ruki ugovora, pa Makabi tu vidi svoju šansu.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.