MAREJ O SPECIJALNOJ VEZI SA JOKIĆEM: „Završio je utakmicu sa 21 skokov a svi pričaju kako ne može da skoči na trotoar“! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jun.2023, 13:15

MAREJ O SPECIJALNOJ VEZI SA JOKIĆEM: „Završio je utakmicu sa 21 skokov a svi pričaju kako ne može da skoči na trotoar“! (VIDEO)

Kanađanin igra sjajno u ovogodišnjem plej-ofu Košarkaši Denvera savladali su Majami u gostima rezultatom 94:109 i tako poveli sa 2-1 u finalnoj seriji NBA lige. Nagetse su predvodili sjani Nikola Jokić i Džamal Marej, koji su upisali po tripl-dabl učinak. Srpski centar je postao prvi igrač u istoriji koji je u finalu imao utakmicu sa ... Read more
The post MAREJ O SPECIJALNOJ VEZI SA JOKIĆEM: „Završio je utakmicu sa 21 skokov a svi pričaju kako ne može da skoči na trotoar“! (VIDEO) appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

SPOLSTRA NAKON PORAZA: „Ugurali su nas u reket, nisu ni morali da šutiraju trojke“! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Jun.2023

Trener Hita bio je samokritičan posle poraza na domaćem parketu Košarkaši Denvera savladali su na Floridi ekipu Majami Hita 94:109 i tako poveli 2-1 u finalu NBA lige. Dominirao je dvojac Nagetsa, koji čine Nikola Jokić i Džamal Marej. Njih dvojica su zabeležili po tripl-dabl sa 30 poena, čime...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.