MA KAKAV REAL, MA KAKAV VIRTUS: Serđo Skariolo ide u NBA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 12:43

MA KAKAV REAL, MA KAKAV VIRTUS: Serđo Skariolo ide u NBA!

Preokret u najavi.

Iako se uveliko pričalo da će od sledeće sezone sesti na klupu Real Madrida, Serđo Skarilo će najverovatnije nastaviti u NBA.

Serđo Skariolo ove sezone nije došao do TOP 8 Evrolige sa ekipom Virtusa, a već se pričalo da će otići u Real iz Madrida da zameni Ćusa Matea.

Kako prenose italijanski mediji, Skariolo se našao u Bolonji sa Masaijem Uđirijem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predsednik košarkaških operacija u Toronto Reptorsima kako bi razgovarali o eventuelnoj saradnji i mogućnost da postane glavni trener kluba iz Kanade.

Raptors looking at Sergio Scariolo for head coach position https://t.co/pDw2JBkviG

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) May 12, 2023

Korijere delo Sport kaže da se sastanak održao u utorak u hotelu Mažestik u Bolonji, a da je i generalni menadžer Reptorsa Bobi Vester bio prisutan na pomenutom sastanku. Skariolo je bio asistent u Reptorsima od 2018. do 2021. godine

Luka Baraldi, direktor Virtusa, uveren je da će Skariolo i naredne sezone ostati u klubu iz Bolonje.

BONUS  GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića

.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jasikevičus: Da nije bilo tuče, ne bi bilo ni preokreta Reala

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 09:53

Košarkaši Barselone i Real Madrida igraće u polufinalu završnog turnira Evrolige u Kaunasu...Katalonski tim u plej-ofu "pometlao" je Žalgirius sa 3-0, dok je "kraljevski klub" posle preokreta uspeo da eliminiše Partizan...Ekipa Ćusa Matea nadoknadio je zaostatak od 0-2 u seriji, kao i minus 18...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.