Jasikevičus: Da nije bilo tuče, ne bi bilo ni preokreta Reala

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 09:53

Jasikevičus: Da nije bilo tuče, ne bi bilo ni preokreta Reala

Košarkaši Barselone i Real Madrida igraće u polufinalu završnog turnira Evrolige u Kaunasu.

Katalonski tim u plej-ofu "pometlao" je Žalgirius sa 3-0, dok je "kraljevski klub" posle preokreta uspeo da eliminiše Partizan.

Ekipa Ćusa Matea nadoknadio je zaostatak od 0-2 u seriji, kao i minus 18 u odlučujućem meču i tako je čekirala kartu za Kaunas.

Trener Barselone Šarunas Jasikevičus rekao je da je tuča na drugom meču ovih rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odredila dalji tok serije.

Posle tuče jesam očekivao, a pre tuče nisam. Da su igrali do kraja u najjačim sastavima, ne bih očekivao preokret”, rekao je Jasikevičus, prenosi "Basketnjuz".

F4 Evrolige igra se od 19. do 21. maja u Žalgirio areni u Kaunasu.

U drugom polufinalu sastaju se Olimpijakos i Monako.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ŠARUNAS OTVORENO: ‘Real ne bi prošao dalje da nije bilo tuče!’ (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Maj.2023

Litvanski stručnjak smatra da je incident u španskoj prestonici rešio seriju! Košarkaši Partizana ispustili su ogromnih 0:2 u pobedama, u okviru četvrtfinalne serije Evrolige protiv Real Madrida. Kraljevski klub je napravio šokantan preokret i postao prvi tim u istoriji takmičenja koji je nadoknadio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.