Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 17:58

Lojd novo Zvezdino pojačanje - NBA šampion na "Malom Kalemegdanu"

Američki košarkaš Džordan Lojd novo je pojačanje Crvene zvezde. Lojd dolazi iz redova španske Valensije, sa kojom je nedavno igrao polufinale Endesa lige.
Crvena zvezda nastavlja da gradi tim za narednu sezonu, a najnoviji deo "slagalice" je Džordan Lojd.

Američki kombo bek dolazi iz redova Valensije, u kojoj je beležio odlične partije i bio jedan od lidera i najzaslužnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za plasman u polufinale Endesa lige, kao i desetog mesta na tabeli Evrolige pre nego što je prekinuta sezona.
"Dolaskom Lojda Crvena zvezda je dobila veliko pojačanje na bekovskim pozicijama i igrača koji već ima iskustvo igranja najvećih evropskih utakmica", naveo je srpski klub.
Lojd je rođen u Čikagu 1993. godine, pohađao je Furman i Indijanapolis koledže. Karijeru je započeo u razvojnom timu Indijana pejsersa - Fort Vejnu. Igra na poziciji plejmejkera i beka, a visok je 193 centimetara.
U Evropu je prvi put otišao 2017. godine, kada je nastupao za Hapoel Elijat.
Američki košarkaš vlasnik je NBA prstena, koji je osvojio sa ekipom Toronto reptorsa u sezoni 2018/19.
Lojd je za Toronto nastupao u 12 utakmica, sa prosečnom minutažom od oko pet minuta.
U avgustu prošle godine prešao je u redove Valensije, u kojoj je ove sezone u proseku u Evroligi beležio 11 poena.
Pogledaj vesti o: NBA,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda požurila, objavila novo pojačanje, pa obrisala!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020

Zanimljiv potez Crvene zvezde mts...Džordan Lojd je novo pojačanje Crvene zvezde mts...Klub koji će nas i sledeće sezone predstavljati u Evroligi je doveo košarkaša koji je nastupao u Valensiji u sezoni za nama i bio je jedan od bitnijih igrača ovog tima...Ipak, desila se i čudna stvar na zvaničnom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.