Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2020, 00:12

Spreman trogodišnji ugovor, Onazi na korak od Zvezde?

Nigerijac bi uskoro mogao da pojača redove srpskog šampiona

Kako javlja poznati nigerijski novinar Kolin Judo, Ogenji Onazi je na korak od potpisa sa Crvenom zvezdom. Novinar ESPN-a piše da su pregovori u odmakloj fazi i da je za igrača srpemljen trogodišnji ugovor.

Onazi (27) je želja Dejana Stankovića, koji želi da pronađe adekvatnog igrača koji će igrati u tandemu sa Sekuom Sanogom. Nigerijac je bivši vezista Lacija, trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << član Trabzona na pozajmici u Denizliju. Trener crveno-belih je odlično upoznat sa kvalitetima momka koji je u mladosti mnogo obećavao, ali mu je karijera otišla u neželjenom toku zbog par povreda. U jednom trenutku Onazi je bio standardan u Trabzonu sa kojim mu ugovor ističe na kraju ove sezone. To Crvena zvezda pokušava da iskoristi.

Onazi je ponikao u Laciju, za koji je debitovao 2012. godine. Mnogo je obećavao, ali je i pored ponuda iz Italije i engleske odlučio 2016. da pređe u turski Trabzonspor. Bio je standardan sve do decembra 2018, kada je zbog "kidanja" Ahilove tetive morao na višemesečnu pauzu.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Dekijeva želja sve bliža Marakani, Zvezda spremila trogodišnji ugovor!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020

Hoće li Stanković dobiti ono što želi?..Novinar ESPN-a Kolin Udo otkrio je veoma bitan detalj kada se radi o poteczima Crvene zvezde na fudbalskom tržištu...Kako navodi Nigerijac, Zvezda je nadomak potpisa sa fudbalerom Trabzonspora Ogenjia Onazija pošto su pregovori o trogodišnjem ugovoru odmakli...Vezista...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.