Lejkersi žele Arizu, Kokoškov dobija Fulca?

Izvor: B92, 10.Dec.2018, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi žele Arizu, Kokoškov dobija Fulca?

Los Anđeles Lejkersi zainteresovani su da angažuju NBA veterana i člana Finiks Sansa Trevora Arizu.

Ariza trenutno nastupa za Sanse, ekipu koju vodi srpski trener Igor Kokoškov, ali ne igra ni približno dobro koliko je igrao prošle sezone u Hjustonu.

Ipak, Lejkersima je potreban dobar šuter sa iskustvom, a Luk Volton i njegov stručni štab veruju da je Ariza pravi čovek za taj posao.

Kako prenose >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << američki mediji, Lejkersi i Finiks bi u trejd želeli da uključe i treću ekipu, a "jezerdžije" su voljne da se odreknu Kentavijusa Kaldvel-Poupa, kojem ugovor ističe na kraju ove sezone.

Kako se spekuliše, taj treći tim bi mogla da bude Filadelfija, koja ima velikih problema sa Markelom Fulcom, mladim plejmejkerom koji ima problem sa povredom otkako je došao u ligu NBA draftom 2017. godine.

U tom slučaju tim Igora Kokoškova bi dobio preko potrebno pojačanje na poziciji "jedan", ali bi i rizikovali s obzirom da je Fulc na pragu da postane jedan od najgorih prvih pikova u istoriji lige, ako se nešto ne promeni kod njega u igri, a pre svega psihički.

Dakle, Fulc bi otišao u Finiks, Ariza u Lejkerse, a Kaldvel-Poup u Filadelfiju, koja bi dobila i neke pikove, verovatno po jedan od obe ekipe.

Za sada je sve u domenu spekulacije, barem što se tiče celokupnog trejda, dok je jedino sigurno da su Lejkersi baš "zagrizli" za Arizu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lejkersi vraćaju veterana u svoje redove?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018

Los Anđeles Lejkersi planiraju da pojačaju redove dovođenjem Trevora Arize...Igrač Finiks Sansa je prošle sezone bio iks-faktor u fenomenalnoj sezoni Hjuston Roketsa, koji su regularni delo sezone završili na prvom mestu Zapada, ispred Voriorsa...Deril Mori, generalčni menadžer Roketsa, odlučio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.