Lejkersi vraćaju veterana u svoje redove?

Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2018, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi vraćaju veterana u svoje redove?

Los Anđeles Lejkersi planiraju da pojačaju redove dovođenjem Trevora Arize.

Igrač Finiks Sansa je prošle sezone bio iks-faktor u fenomenalnoj sezoni Hjuston Roketsa, koji su regularni delo sezone završili na prvom mestu Zapada, ispred Voriorsa.

Deril Mori, generalčni menadžer Roketsa, odlučio je da žrtvuje tridesetogogodišnje krilo i Luka Mbah-a-Mutea, odlične timske igrače za Karmela Entonija, kome su već na startu sezone vrata iz Hjustona širom otvorena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Po dolasku Lebrona Džejumsa uvidelo se da je potrebna doza iskustva uz mešavinu klinaca za dobitnu kombinaciju.

Sources: Lakers trying to acquire Suns forward Trevor Ariza in a three-team deal. https://t.co/EzgOxFem60— Adrian Wojnarowski (@wojespn) 10. децембар 2018.

Kako se navodi, doći će do trejda tri tima, Kentavijus Koldvel-Poup će biti u ponudi od strane Lejkersa. Rok za ostvarivanje razmene počinje u subotu, pošto će od tada letošnji slobodni agenti na jednogodišnjim ugovorima poput Arize moći da stupaju u razmene.

Lejkersi su u liku Tajsona Čendlera pridodali čvrstinu u reketu i šampionski pedigre, dok će eventualni dolazaka Arize, vratiti ovog momka u klub sa kojim je stigao do jedine titule u karijeri 2009. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.