Lebron skrhan zbog Kobija

Izvor: RTS, 27.Jan.2020, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebron skrhan zbog Kobija

Najdominantniji igrač današnjice, Lebron Džejms, slomljen nakon što je saznao da je njegov prijatelj i jedan od idola, Kobi Brajant, poginuo.
Lejkersi su se vratili iz Filadelfije, a Lebron Džejms je bio potpuno skrhan zbog smrti Kobija Brajanta, jednog od idola.

Baš juće je Džejms prestigao Brajanta na večnoj listi strelaca NBA lige.
Džejms je sa 33.655 poena preuzeo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << treće mesto od Brajanta, koji je karijeru završio sa 33.643.
"Kralj" je pričao kako je upoznao Kobija kada je još igrao košarku u srednjoj školi i kako mu je taj susret pomogao da postane bolji košarkaš. 
"Kad sam došao u ligu nastavio sam da mu se divim. Njegova radna etika je neverovatna, naporno je radio na sebi. Nema nijednu manu u napadačkom arsenalu", rekao je Džejms nakon što je srušio Brajantov rekord.
Brajant nije ostao dužan, već je putem tvitera čestitao Džejmsu. 
"Nastavljaš da pomeraš granice igre. Veliko poštovanje za brata", napisao je Brajant.

To je bio njegov poslednji tvit. 
 
Pogledaj vesti o: NBA,   Košarka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Isplivao mučan snimak: LEBRON DŽEJMS GRCA U SUZAMA ZBOG KOBIJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020

Vest o tragičnoj pogibiji Kobija Brajanta jako je potresla Lebrona Džejmsa...Pojavio se snimak u kojoj Džejms neutešno grca u suzama nakon što je čuo za tragičnu vest dok je napuštao avion Lejkersa...Juče Lebron preskočio Bryanta na trećem mestu najboljih NBA strelaca svih vremena...LeBron...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.