LUDI SRBIN TEK SADA KREĆE: Greg Popović potpisao neverovatan ugovor sa San Antonijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2023, 08:13

LUDI SRBIN TEK SADA KREĆE: Greg Popović potpisao neverovatan ugovor sa San Antonijom

Pokušaće da osvoji još neku titulu.

Legendarni trener Greg Popović potpisao je u subotu novi ugovor sa San Antonio Sparsima i biće na klupi tima do 2028. godine. To znači da će on biti trener ekipe do nekoliko meseci pred svoj 80. rođendan.

Ludi Srbin kakav mu je nadimakje jedan od najuspešnijih NBA trenera, vodi ekipu iz Teksasa od 1996. godine, a zajedno sa Tonijem Parkerom, Dejvidom Robinsonom i Timom Dankanom zaslužan je što ova franšiza ima pet >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << titula.

Gregg Popovich Signs Five-Year Contract pic.twitter.com/GiH9dgev6k

— San Antonio Spurs (@spurs) July 8, 2023

Bilo je dosta nagoveštaja prethodnih godina da će se Greg Popovič povući, a sada kako su Sparsi doveli Viktora Vembanjamu i došlo je do obrta.
Pogledaj vesti o: NBA,   Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

„Bez starca nema udarca“: Greg Popovič i idućih 5 godina u San Antoniju, biće trener i nadomak devet decenije!

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023

Nije mu dosta košarke .. Foto: Tanjug – AP. .. Legendarni košarkaški trener Greg Popovič potpisao je novi ugovor sa San Antonio Sparsima i obavezao im se na vernost dugu pet godina, što znači da će biti trener i u svojoj 79. godini života.. Dosta dugo se spekulisalo o...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.