Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023, 08:31

„Bez starca nema udarca“: Greg Popovič i idućih 5 godina u San Antoniju, biće trener i nadomak devet decenije!

Nije mu dosta košarke

Foto: Tanjug – AP


Legendarni košarkaški trener Greg Popovič potpisao je novi ugovor sa San Antonio Sparsima i obavezao im se na vernost dugu pet godina, što znači da će biti trener i u svojoj 79. godini života.
Dosta dugo se spekulisalo o potencijalnoj penziji ovog sada već čuvenog trener, međutim, on je to odložio po ko zna koji put u svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << karijeri i odlučio je da ostane veran svojim „Mamuzama“.
Veruje se da je to povezano i sa činjenicom da je San Antonio uspeo da privoli i čudo svetske košarke, Viktora Vembanjamu, a da je Popovič odlučio da ostane kako bi i njega mogao da izvede na put kao i mnoge druge košarkaše.
Greg Popovič je na ovaj način nastavio saradnju s klubom u kom je od 1996. godine.
Gregg Popovich Signs Five-Year Contract pic.twitter.com/GiH9dgev6k
— San Antonio Spurs (@spurs) July 8, 2023
(Telegraf.rs)


Video: Greg Popovič dobio mural u Beogradu: Ideja krenula od legende srpske košarke

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Sport

Video dana

Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Greg Popovič potpisao novi ugovor sa čelnicima San Antonio Sparsa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jul.2023

Legendarni košarkaški stručnjak Greg Popovič potpisao je novi ugovor sa čelnicima San Antonio Sparsa i obavezao se na još pet godina vernosti petostrukom šampionu NBA lige, saopšteno je na klupskom sajtu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.