LETNJA LIGA: Vukčević sve bolji, Vembanjama pokidao posle blamaže (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2023, 08:42

LETNJA LIGA: Vukčević sve bolji, Vembanjama pokidao posle blamaže (VIDEO)

Mladi Francuz pokazao šta zna.

Nastavljaju se dueli u Letnjoj NBA ligi, a zapaženu rolu imao je košarkaš Partizana Tristan Vukčević koji je doprineo trijumfu Vašingtona protiv Bostona - 103:98.

Tristan je ponovo bio starter, na parketu je proveo nešto manje od 23 minuta, ali sasvim dovoljno da se istakne i nametne.

Tristan Vukcevic was going for that double-double to remind >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << NBA about himself 🔥

14 PTS

8 REBpic.twitter.com/8uwQsCM0Rb

— BasketNews (@BasketNews_com) July 10, 2023

Vukčević je ubacio 14 poena, dodao je osam skokova i jednu asistenciju, dok je ponovo imao nešto lošiji šut za tri poena, jer je od pet pokušaja pogodio tek jedan.

U centru pažnje ipak je bio Viktor Vembanjama. Mladi Francuz koji je izabran kao prvi pik od strane San Antonija toliko se izblamirao na svim debiju, da su svi jedva čekali šta će uraditi na drugom meču. Sparsi su izgubili od Portlanda 90:85, ali je Vembanjama pokidao.

 Francuz  je za 27 minuta na parketu  zabeležio čak 27 poena i 12 skokova, čime je bio daleko najbolji igrča u svom timu.

BONUS GALERIJA 

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: NBA,   Vašington

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.