Krstić: Prerano su otpisali Teodosića

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Prerano su otpisali Teodosića

Nenad Krstić nekadašnji srpski reprezentativac i NBA košarkaš izjavio je kako veruje da će Miloš Teodosić igrati za Srbiju na Mundobasketu uprkos povredi.
U četvrtak od 18:45 igraju Spartak Moskva – Tun, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.65.
Miloš Teodosić je povredio stopalo na pripremnoj utakmici Srbije i Litvanije i >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << momentalno je odveden na snimanje, gde ustanovio stepen povrede.
Ne bih ja Teodosića prerano otpisao, a vidim da to sada mnogi rade. Čuli smo se pre nego što je otišao na preglede u Bolonju. Olako je otpisan pre nego što su urađene detaljne analize. Poznajući njega, znam da će dati sve da zaigra u Kini – rekao je Krstić za Kurir.
Košarkaška reprezentacija Srbije svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu igra 31. avgusta protiv selekcije Angole.

The post Krstić: Prerano su otpisali Teodosića appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.