Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2024, 06:22

Kraj sezone za Bogdana Bogdanovića! Tačku je stavio istorijskom trojkom, Vučević ide na Jovića

Bogdan Bogdanović završio je NBA sezonu porazom Atlante od Čikaga sa 131:116, pa će Bulsi igrati protiv Majamija za osmo mesto, koje vodi na Boston Seltikse. Naš reprezentativac je imao 21 poen, pet skokova i četiri asistencije, ubacio je tri trojke iz 10 šuteva. Usput, vezao je 90. meč sa trojkom, što je sedmi najduži niz u NBA.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

KRAJ SEZONE ZA BOGDANA: Srbin cepao mrežicu Čikaga, ali ni to nije bilo dovoljno!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2024

Bogdan Bogdanović i njegova Atlanta su završili NBA sezonu pošto ih je u plej-inu savladao Čikago sa 131:116. Imao je odličan meč sa 21 poenom, 5 skokova i 4 asistencije kapiten reprezentacije Srbije, ali se protiv neverovatnog Kobija Vajta nije moglo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.