Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2024, 05:55

Navijači Majamija ljuti na Spolstru zbog Jovića, veteran Batum odveo Filu u plej-of! /VIDEO/

Košarkaši Majamija poraženi su od Filadelfije sa 105:104, a naš reprezentativac Nikola Jović dobio je samo 14 minuta i 10 sekundi, iako je počeo utakmicu kao starter. Završio je meč sa po pet poena i skokova, uz šut 2/2 iz igre, 1/1 za tri, imao je jednu izgubljenu loptu i +/- indeks -10.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kraj sezone za Bogdana Bogdanovića! Tačku je stavio istorijskom trojkom, Vučević ide na Jovića

Izvor: Sportal.rs, 18.Apr.2024

Bogdan Bogdanović završio je NBA sezonu porazom Atlante od Čikaga sa 131:116, pa će Bulsi igrati protiv Majamija za osmo mesto, koje vodi na Boston Seltikse. Naš reprezentativac je imao 21 poen, pet skokova i četiri asistencije, ubacio je tri trojke iz 10 šuteva. Usput, vezao je 90. meč sa trojkom,...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.