Ker: Ovo nije šampionski tim, da jeste bili bismo u finalu

Izvor: B92, 13.Maj.2023, 23:28

Ker: Ovo nije šampionski tim, da jeste bili bismo u finalu

Trener košarkaša Golden Stejta Stiv Ker izjavio je nakon utakmice sa Los Anđeles Lejkersima da njegov tim nije šampionski ali da ima potencijal, prenosi NBA TV.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa plasirali su se u finale Zapadne konferencije NBA lige, pošto su pobedili ekipu Golden Stejta 122:101 u šestoj utakmici polufinalne serije.

"Možemo da se osvrnemo na celu sezonu i videćemo da smo imali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspone i padove. Svašta se događalo, suočavali smo se sa problemima, ali smo kao grupa ostali na okupu i borili se do samog kraja. I dalje mislim da ova ekipa ima šampionski potencijal. Nije da smo stigli do kraja puta", istakao je Ker.

Poraz protiv "jezeraša" je za Stiva Kera bio prvi od kako je sa Voriorsima pre velikog finala.

Za njegov tim je samo reči hvale imao Lebron Džejms.

"Veliko poštovanje za Golden Stejt. Stef, Drejmond i Klej, s njima sam se najviše borio tokom svih ovih godina, puno poštovanje za njih. Odigrali smo jednu od najefikasnijih utakmica u seriji, sve je počelo od odbrane, a kada je tako, onda možemo da budemo ekstremno dobri", rekao je Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.