Izvor: MozzartSport.com, 09.Jun.2020, 22:51

Kazins se vraća u NBA kao pojačanje za plej-of

Iskusni centar možda opet na parketu v

Kada je NBA liga saopštila da će klubovima u nastavku sezone biti dozvoljena pojačanja, počeo je lov na slobodne agente.

Svih 30 klubova, a ne samo onih 22 koja će nastaviti sezonu, imaće pravo da od 22. juna angažuju igrače sa dvosmernim ugovorima iz Razvojne lige i igrače koji su slobodni. A među najatraktivnijim imenima koja su trenutno slobodna je Demarkus Kazins.

Nekada jedan od najboljih >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << centara lige bi u nastavku sezone mogao da zaigra za Majami kao veliko pojačanje za plej-of u koji se tim sa Floride praktično već plasirao.

Kazins je bez kluba od februara kada su ga otpustili Los Anđeles Lejkersi u koje je stigao letos, ali zbog povrede kolena čak nije ni debitovao za njih. A upravo od februara traje i Majamijeva potraga za pojačanjem pod košem otkako su obavili veliki trejd sa Golden Stejtom. Pet Rajli insistira na dovođenju centra i izgleda da se odlučio da pošalje ponudu Kazinsu.

Da bi angažovao iskusnog centra, Majami će morati da napravi mesta tako što će najverovatnije skinuti sa liste aktivnih igrača Solomona Hila ili Krisa Silvu.

Kazins je četvorostruki ol-star igrač, a dva puta je bio u drugoj petorci sezone. Blistao je nekada igrajući za Sakramento i Nju Orleans gde je u januaru 2018. pokidao Ahilovu tetivu i od tada kreću njegove muke. Narednog leta je prešao u Golden Stejt u kojem je debitovao posle nekoliko meseci oporavka, odirgao 30 utakmica, ali se opet povredio i nije pomogao ekipi da odbrani titulu. Ovu sezonu je počeo u Lejkersima, ali je na pripremama pokidao ligamente kolena i nije uspeo ni da debituje za slavni tim iz Los Anđelesa.

Majami mu nudi šansu da ga vrati u koašrkaški život.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.