Kampaco se odrekao skoro cele NBA plate da bi igrao za Denver

Izvor: B92, 01.Dec.2020, 14:52

Kampaco se odrekao skoro cele NBA plate da bi igrao za Denver

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco potpisao je dvogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima.

Ugovor je navodno vredan 7,4 miliona dolara, ali će Kampacu od toga ostati tek dva miliona dolara bruto.

Razlog je što će Kampaco od sopstvene plate morati da pokrije veći deo odštete Real Madridu u iznosu od 6.000.000 dolara, jer prema NBA pravilima klub može da plati maksimalno 725.000 $

Kampaco je ove >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone prosečno beležio 13,5 poena uz 6,7 asistencija u Evroligi, a prošle 9,9 poena, 7,1 asistencija i 2,3 skokova po meču.

S obzirom da se odrekao skoro cele plate da bi igrao za Denver, jasno je da ga u Nagetsima očekuje ozbiljna uloga u timu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

KAMPACO STIGAO KOD JOKIĆA: Argentinac se odrekao skoro cele plate da bi igrao u Denveru!

Izvor: HotSport.rs, 01.Dec.2020

Argentinski košarkaš Fakundo Kampaco potpisao je dvogodišnji ugovor sa Denver Nagetsima.. The post KAMPACO STIGAO KOD JOKIĆA: Argentinac se odrekao skoro cele plate da bi igrao u Denveru! appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.