Kajri Irving odlučio gde će nastaviti karijeru

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 09:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajri Irving odlučio gde će nastaviti karijeru

Kajri Irving doneo je veliku odluku o nastavku karijere pred početak nove NBA sezone.

Zvezda Boston Seltiksa obradovala je navijače tima iz Masačusetsa svojim planom nakon što na leto postane slobodan agent.

Irving će 1. jula moći da bira gde će da nastavi karijeru.

"Podelio sam ovo sa nekoliko saigrača i klubom, kao i sa svima drugima u Bostonu. Ako me želite tu, planiram da potpišem novi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ugovor sledeće godine", rekao je Irving izazvavši ogroman aplauz vlasnika sezonskih karata na događaju u njihovu čast u TD Gardenu.

Irving je u Boston došao u julu 2017, nakon što je zahtevao da ga Klivlend Kavalirsi trejduju. U svojoj prvoj sezoni u Seltiksima prosečno je bežeio 24,4 poena uz 5,5 asistencija, 3,4 skokova i 1,3 ukradenih lopti po meču.

Zbog povrede levog kolena propustio je plej-of i pauzirao pet meseci.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kajri Irving odlučio gdje će nastaviti karijeru

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Okt.2018

Kajri Irving donio je veliku odluku o nastavku karijere pred početak nove NBA sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.