Kada spojite 5 u 1 dobijete Nikolu Jokića VIDEO

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 23:43

"Kada spojite 5 u 1 dobijete Nikolu Jokića" VIDEO

NBA liga je na originalan način najavila treći meč polufinala zapadne konferencije između Finiks Sansa i Denver Nagetsa.

Naravno, u samom centru pažnje našao se Nikola Jokić, superstar tima iz Kolorada koji je u dosadašnjem toku plej-ofa bio sjajan.

Posebno impresivan bio je u prethodnom okršaju kada je ubacio 39 poena, imao 16 skokova i pet asistencija u trijumfu Denvera za 2-0 u seriji.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Šta se desi kada iskombinujete najbolju mogućnost dodavanja u istoriji, specijalan rad nogu, koordinaciju, osećaj i veličinu? Dobijete Nikolu Jokića. Jednog jedinog", napisali su na Tviter profilu NBA lige u najavi ovog duela.

Treći meč u seriji Sansa i Nagetsa igra se u noći između petka i subote od 04.00, a domaći tim biće oslabljen neigranjem Krisa Pola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Strašan tripl-dabl Jokića, ali maestralni Buker drži Finiks u seriji! VIDEO

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 06:56

Košarkaši Denver Nagetsa izgubili su od Finiks Sansa 121:114, u trećoj utakmici polufinala Zapadne konferencije.

Nastavak na B92...

Evo gde možete da gledate prenos meča Finiks – Denver

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Maj.2023

Jokić nastavlja pohod ka tituli Srpski košarkaš Nikola Jokić nije uspeo treći put uzastopno da se domogne MVP titule NBA lige, pošto je ovosezonski osvajač Džoel Embid. Ali, srpskom centru odlično ide i u plej-of seriji vodi sa svojim Denver protiv Finiksa 2:0. Treći meč u plej-of seriji...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.